Keystone logo
George Fox University

George Fox University

George Fox University

pengenalan

Diketahui.

Janji kami: pada George Fox, setiap pelajar akan diketahui - secara peribadi, akademik dan rohani.

Ia adalah harapan setiap pelajar membawa pengalaman kolej. Yang dikenali dengan nama. Untuk difahami, dihargai, digalakkan dan ditarik balik. secara peribadi, akademik, rohani - - menyedari bahawa kita semua datang ke tempat ini dengan latar belakang yang berbeza, pengalaman hidup dan impian untuk masa depan di George Fox, yang akan bermakna bahawa profesor dan kakitangan berhubung dengan para pelajar dengan cara yang sahih diketahui. Untuk cara yang pelajar bukan sahaja belajar idea-idea baru yang dikenali, maka mereka bersekutu mereka sendiri. Untuk cara untuk didengar diketahui.

Apabila pelajar berasa apa yang ia seperti yang dikenali dengan cara ini, mereka menjadi inspirasi. Dan itulah apabila perubahan sebenar berlaku. Pengetahuan bergerak dari minda ke jantung. Kerjaya menjadi callings. Faith bertukar menjadi tindakan. Dan itulah sebabnya kita bermula dengan janji yang mudah, setiap pelajar akan diketahui.

Di peringkat kebangsaan Diiktiraf

George Fox dikenali di peringkat kebangsaan sebagai universiti Christian yg menonjol, kedudukan di kalangan 10 teratas dalam ranking Forbes Media iaitu "The Best agama Kolej Bersekutu." Kami diklasifikasikan oleh US News & World Report sebagai universiti serantau yang mula-peringkat, dan Forbes konsisten pangkat kami di antara kolej Christian bahagian di negara ini.

akademik yang ketat

Pelajar di George Fox menikmati kurikulum mencabar yang menggalakkan biasiswa penting dan permohonan. Prasiswazah dan siswazah pelajar dalam Program Ulama Richter, sebagai contoh, menjalankan penyelidikan asal dengan mentor fakulti - menyelidik isu-isu seperti penawar untuk kanser payudara, menyiasat diabetes pada tahap sel, atau belajar trauma dan perkembangan kognitif. Kami adalah salah satu daripada hanya 11 kolej, termasuk Yale, Dartmouth, Cal Tech dan University of Chicago, untuk mengambil bahagian dalam program yang berprestij ini.

pelajar Fokus

Fakulti dan pentadbir program reka bentuk yang meletakkan pelajar pertama, menyedari bahawa setiap pelajar mempunyai matlamat dan keperluan yang berbeza. Dari bimbingan akademik peribadi kepada pembentukan rohani yang berterusan, fakulti bimbingan dan kerjaya menasihati, proses pendidikan keseluruhan di George Fox dianjurkan sekitar pertumbuhan dan kejayaan pelajar-pelajar kita.

Relationally Direka

Sebagai sebuah universiti Kristus berpusatkan berakar umbi dalam tradisi Friends, George Fox unik direka untuk menggalakkan perhubungan yang bermakna. Pelajar tahu profesor mereka dengan nama pertama mereka, dan seterusnya, profesor yang sengaja tentang mengetahui pelajar-pelajar mereka pada dahulu-nama. Pada George Fox, kami percaya pembelajaran transformasi bermula dengan holistik, hubungan sahih - dan membuat jenis sambungan keutamaan adalah apa yang membezakan kami.

peluang Rich

George Fox menyediakan sumber-sumber universiti nasional dan akses kepada peluang-peluang yang satunya universiti yang lebih kecil boleh memberi. pelajar prasiswazah dan siswazah mengambil bahagian dalam pengalaman yang mengubah hidup seperti projek-projek penyelidikan fakulti dibimbing, latihan dan mengkaji program-program luar negara. Pilihan yang pelbagai. Di sini, pelajar boleh berlakon, bersaing dalam NCAA Bahagian III sukan pasukan, menyanyi dalam koir, dan juga membawa kelab pelajar. saiz kami yang lebih kecil bermakna peluang besar.

Faith Disemai

Iman meresap setiap aspek pengalaman pendidikan di George Fox. Fakulti dan pentadbir, yang semua yang menganut Kristian, berdedikasi untuk mengintegrasikan iman dan pembelajaran, dan bersungguh-sungguh membantu pelajar memenuhi callings vokasional mereka. Pelajar mendapat pemahaman lebih mendalam tentang Allah dalam konteks masyarakat yang berpusat pada Kristus memberi tumpuan kepada mengasihi Allah dan orang-orang dan dengan mempelajari bagaimana iman boleh membangunkan orang keseluruhan yang menjadi profesional yang cemerlang.

perkhidmatan Minded

George Fox mengambil serius cabaran Yesus Kristus untuk menjadi ejen kasih sayang dan perdamaian di dunia. Pelajar mengambil perjalanan perkhidmatan sekolah yang ditaja ke tetapan silang budaya yang pelbagai seperti Pusat Dream di Los Angeles, Bangsa Makah di Washington, atau Swaziland untuk membantu mangsa AIDS. Beberapa program, seperti kejuruteraan, mengintegrasikan perkhidmatan ke dalam kurikulum. Setiap jatuh, universiti menutup kampus secara tahunan kami Hidangkan Hari dan menghantar lebih daripada 2,000 pelajar, profesor dan pekerja untuk menjadi sukarelawan dalam masyarakat.

Di peringkat global Terlibat

Sejak ditubuhkan, George Fox telah menggalakkan pelajar untuk mencari cara-cara untuk membuat iman mereka relevan dalam dunia. Komitmen kami untuk outreach, belajar di luar negara dan menangani isu-isu keadilan sosial hari kami telah membantu untuk mewujudkan suasana pembelajaran yang menekankan kesedaran dan penglibatan global. George Fox disenaraikan oleh US News & World Report kalangan 60 teratas daripada kira-kira 1,800 kolej dan universiti yang diiktiraf di negara ini bagi peratusan pelajar yang menuntut di luar negara. Siswazah dan lawatan perkhidmatan ijazah terus menangani kebimbangan keadilan sosial yang kompleks di Afrika, India, Brazil, Ukraine dan Romania.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Soalan