Keystone logo
Fontys University of Applied Sciences Bachelor in Logistics Management
Fontys University of Applied Sciences

Bachelor in Logistics Management

Venlo, Belanda

4 Years

Inggeris

Sepenuh masa

15 Jun 2024*

Sep 2024

EUR 2,314 **

Di kampus

* untuk pelajar EU; pelajar Belanda 1 Mei; pelajar bukan EU penginapan 1 Jun diatur oleh Fontys |Jika anda mengatur sendiri penginapan untuk pelajar EU 1 Ogos

** Statutory tuition fees Full-time| Statutory tuition fees Part-time- € 2.130

pengenalan

Sebagai pelajar Pengurusan Logistik, anda belajar menilai proses logistik, memantau prestasi, berunding dengan rakan kongsi luaran dan dalaman, dan mengoptimumkan proses. Di samping mempelajari proses logistik dan rantaian bekalan, anda mempunyai pandangan yang jelas tentang operasi dalam syarikat, yang memudahkan anda membuat sambungan dan berkomunikasi dengan jabatan lain. Tumpuan tambahan akan diberikan pada topik seperti adat, undang-undang perdagangan dan e-dagang. Program ini adalah gabungan antara kuliah dan kerja projek berasaskan amalan yang seimbang. Lawatan lapangan akan memberikan pandangan tentang persekitaran kerja kehidupan sebenar.

Why this study in the Netherlands

  • Alongside two internships, you’ll also work on three company projects during your study. This means that you’ll have 2.5 years of practical experience by the time you graduate!
  • Anda akan memperoleh pengetahuan Logistik digabungkan dengan kemahiran IT dan sains data, yang menjadikan anda sangat dikehendaki dalam pasaran kerja.
  • Anda akan mendaftar dalam program pengajian kecil dan akan menjadi sebahagian daripada komuniti pelajar yang ketat.
  • Kami menyediakan bimbingan langsung tentang kemahiran profesional anda, seperti komunikasi, kerja berpasukan dan kepimpinan.

How does your week look

Setiap minggu mempunyai dua hari projek yang dirancang secara struktur untuk anda. Anda sama ada akan menghabiskan hari-hari di kampus atau dalam syarikat yang anda lakukan projek itu. Selain hari projek, kuliah dirancang selama 2-3 hari dalam seminggu. Jadual disediakan untuk satu semester penuh. Setiap minggu anda akan mempunyai kira-kira 25 jam di mana anda berada dalam kuliah atau bersama-sama dengan kumpulan projek anda. Di samping itu, 15 jam lagi setiap minggu akan terdiri daripada belajar sendiri. Ini termasuk tugasan kerja rumah, persediaan untuk kuliah dan belajar untuk peperiksaan.

Setiap semester mempunyai 3-4 peperiksaan individu. Untuk projek semester, laporan dan pembentangan perlu disampaikan bersama kumpulan anda. Pengambilan semula peperiksaan dan untuk projek ditawarkan dalam tempoh yang sama.

Kemasukan

Kurikulum

Hasil Program

Biasiswa dan Pembiayaan

Peluang kerjaya

Yuran Pengajian Program

Mengenai Sekolah

Soalan