Keystone logo
Fontbonne University Eckelkamp College of Global Business and Professional Studies

Fontbonne University Eckelkamp College of Global Business and Professional Studies

Fontbonne University Eckelkamp College of Global Business and Professional Studies

pengenalan

Mencapai tahap baru dengan perspektif global

Dalam ekonomi hari ini, minat anda terhadap perniagaan mempunyai jangkauan global, sama ada dengan keinginan untuk menjadi usahawan atau menaiki tangga korporat. Di Fontbonne, kami berada di sini untuk memastikan anda bersedia untuk berjaya, tidak kira ke arah mana arah kerjaya anda. Fontbonne University Eckelkamp College of Global Business and Professional Studies menawarkan lebih daripada selusin pilihan ijazah yang berbeza, termasuk program sarjana dan siswazah, bersama dengan pilihan waktu petang dan dalam talian, yang memberi pelajar peluang untuk pertumbuhan, pembelajaran dan kejayaan - semuanya dengan pandangan dunia yang luas.

Kami memahami kesan perniagaan terhadap semua aspek masyarakat global, dari St. Louis hingga Singapura. Itulah sebabnya kami mengekalkan fokus antarabangsa di semua program dan kurikulum perniagaan kami. Dari profesor yang dihormati hingga profesional yang bekerja dalam pelbagai disiplin perniagaan, anda akan dapati bahawa fakulti kami akan menyedari potensi anda dan mendorong kejayaan anda. Dan mereka tahu bahawa setiap pelajar belajar dengan cara yang unik, sama ada dia adalah pelajar kolej tradisional atau pelajar dewasa dengan pengalaman dunia nyata yang luas.

Misi

Kejayaan anda di bilik darjah dan dewan adalah fokus utama program kami. Kurikulum kami yang fleksibel dan fakulti berpengalaman di dunia nyata yang sangat dihormati membolehkan anda menentukan kejayaan itu dengan cara yang menyokong aspirasi kerjaya anda.

Misi Eckelkamp College of Global Business and Professional Studies di Fontbonne University adalah untuk menyediakan program perniagaan yang akademik yang responsif terhadap keperluan perniagaan semasa dan masa depan. Kolej berusaha untuk mewujudkan persekitaran yang menyokong memberikan perhatian secara individu kepada populasi pelajar yang pelbagai.

Selaras dengan matlamat pembelajaran seumur hidup Universiti Fontbonne, program kami dirancang untuk memastikan setiap pelajar lulus dengan kemampuan untuk berfikir secara kritis, bertindak secara beretika dan memikul tanggungjawab sebagai warganegara dan pemimpin. Kolej ini juga berusaha untuk memberi pelajar fakta, teori dan kemahiran praktikal, yang membolehkan mereka memegang jawatan pengurusan dan pentadbiran yang bertanggungjawab dalam perniagaan, industri dan organisasi bukan untung.

Visi

Visi Eckelkamp College of Global Business and Professional Studies adalah diakui untuk mendidik pemikir yang berartikulasi, analitis yang bertanggungjawab mencari penyelesaian yang beretika dan bertanggungjawab secara sosial untuk melayani dunia perniagaan yang dinamis yang memerlukan.

Lokasi

  • St. Louis

    Wydown Boulevard,6800, 63105, St. Louis

    Soalan