Keystone logo
Fontbonne University College of Education and Allied Health Professions

Fontbonne University College of Education and Allied Health Professions

Fontbonne University College of Education and Allied Health Professions

pengenalan

Lihatlah masa depan anda dengan lebih dekat

Fontbonne University's College of Education dan Sekutu Profesion Kesihatan, yang terkenal di peringkat tempatan, serantau dan nasional untuk program berkualiti, menawarkan program ijazah dan pendidikan berterusan untuk menjadikan anda teratas dalam penyelidikan, maklumat dan latihan terkini. Program sarjana dan siswazah merangkumi gangguan komunikasi dan pendidikan pekak, pendidikan dan pendidikan khas, dan sains keluarga dan pengguna.

Sekiranya anda merancang untuk menjadi seorang guru, pendidik khas, ahli terapi atau doktor, anda akan mendapati bahawa Kolej Pendidikan dan Profesion Kesihatan Bersekutu menawarkan pendekatan interdisipliner yang komprehensif untuk pendidikan dalam persekitaran pembelajaran yang menarik, mencabar dan menyokong. Fakulti dan pelajar bekerjasama secara kolaboratif - kemahiran kritikal untuk amalan berkesan - dan pelajar mempunyai akses ke peluang praktikum klinikal dan pendidikan yang kritikal.

Jabatan Pendidikan Pekak kami, yang ditubuhkan pada tahun 1963, mempunyai tradisi lama untuk menawarkan teknologi dan sumber pembelajaran yang unggul, menggabungkan sains dengan seni pengajaran untuk memastikan anda bersedia sebelum memasuki kelas.

Program ijazah dan minor yang ditawarkan melalui Kolej menekankan gabungan sains, penyelidikan dan teknologi yang dilengkapi dengan kerja praktikum untuk menyediakan pendidikan lengkap yang disesuaikan dengan keperluan anda. Pusat Latihan Guru dan Terapis dan Klinik Keluarga Eardly untuk Pertuturan, Bahasa dan Pendengaran memperluaskan kemampuan kami untuk menjangkau dan melayani masyarakat sambil memberikan pengalaman praktikal untuk pelajar kami.

Lokasi

  • St. Louis

    Wydown Boulevard,6800, 63105, St. Louis

    Soalan