Keystone logo
Fontbonne University

Fontbonne University

pengenalan

Di Fontbonne, misi kami bukan hanya untuk memberi anda pendidikan yang sangat baik, tetapi untuk membantu anda mengembangkan kemahiran, keyakinan dan nilai untuk menerapkan pengetahuan tersebut. Dengan dibimbing oleh tenaga pengajar yang sangat bersemangat untuk mengajar seperti halnya dengan subjek mereka, anda akan dicabar untuk mencapai yang lebih tinggi dengan kerja kursus yang teliti yang membina komunikasi yang berkesan, pemikiran kritis dan kerja berpasukan.

Pendidikan anda akan dibina di atas landasan yang kukuh yang kami namakan Budaya dan Kebajikan Bersama. Dengan memasukkan topik dalam sejarah, keadilan sosial dan kepelbagaian, kurikulum teras ini akan mempersiapkan anda untuk menyelami bidang pengajian pilihan anda, dan yang lebih penting lagi, untuk berkhidmat sebagai warganegara global pada abad ke-21.

Fontbonne telah dinobatkan sebagai universiti serantau teratas di Midwest, dan juga salah satu sekolah bernilai terbaik di Midwest, oleh US News and World Report untuk tahun 2021. Diiktiraf sebagai College of Distinction, Fontbonne diakreditasi oleh Suruhanjaya Pengajian Tinggi .

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • St. Louis

    Wydown Boulevard,6800, 63105, St. Louis

    Soalan