Keystone logo
© The University of Fredericton
Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus

pengenalan

Sebagai pereka inovasi utama dalam pendidikan global, Fairleigh Dickinson University mencari jalan baru untuk menawarkan peluang-peluang pembelajaran yang unik kepada pelajar-pelajar di seluruh dunia. kampus terbaru Universiti dibuka pada tahun 2007 di Vancouver, British Columbia. Terletak di barat Kanada berhampiran sempadan Amerika Syarikat, Vancouver adalah salah satu bandar yang paling indah, kosmopolitan dan pelbagai budaya di dunia.

The Vancouver Campus menawarkan pelajar satu daripada beberapa peluang untuk mendapatkan ijazah kolej Amerika semasa belajar di Kanada. Semua program ijazah yang ditawarkan di Kampus Vancouver telah diberi kuasa oleh British Columbia Kementerian Pelajaran Lanjutan. Fairleigh Dickinson University - Vancouver mengalu-alukan pelajar dari seluruh dunia untuk mewujudkan persekitaran pembelajaran yang pelbagai budaya. Vancouver menawarkan sumber kepada pelajar yang memerlukan sokongan tambahan dalam membangunkan kemahiran bahasa Inggeris mereka sebelum memulakan pengajian ijazah.

Mengapa Fairleigh Dickinson? Fairleigh Dickinson University ialah pusat kecemerlangan akademik khusus untuk penyediaan warga dunia melalui pendidikan global. Universiti berusaha untuk menyediakan pelajar dengan pemahaman pelbagai disiplin, antara budaya dan etika perlu untuk mengambil bahagian, memimpin dan berjaya dalam pasaran global idea, perdagangan dan kebudayaan.

Ditubuhkan pada tahun 1942, FDU adalah Universiti swasta yang terbesar di New Jersey, yang menyajikan hampir 12,000 pelajar siswazah dan sarjana muda, termasuk lebih daripada 1,000 pelajar antarabangsa dari seluruh dunia. dua kampus AS University adalah di utara New Jersey, yang berdekatan dengan New York City. Selain Campus Vancouver, Universiti memiliki dan mengendalikan kampus di Wroxton, England.

The Vancouver Campus dikendalikan melalui Fairleigh Dickinson University of British Columbia Foundation, yang merupakan entiti bukan untuk keuntungan di British Columbia, Kanada.

Pentauliahan dan Kelulusan Universiti yang diiktiraf oleh Syarikat Suruhanjaya Tengah Pendidikan Tinggi dan dilesenkan oleh Negeri New Jersey Suruhanjaya Pendidikan Tinggi. Silberman College FDU Pentadbiran Perniagaan memegang akreditasi berprestij oleh AACSB International - Persatuan untuk Advance Collegiate Schools of Business. Banyak program ijazah akademik individu Universiti yang diiktiraf oleh agensi-agensi profesional dan pendidikan yang sesuai.

Istilah "universiti" digunakan di bawah persetujuan bertulis daripada British Columbia Kementerian Pelajaran Advanced berkesan 8 Mei 2006, setelah melalui proses penilaian kualiti dan yang untuk memenuhi kriteria yang ditetapkan oleh kementerian. Fairleigh Dickinson University adalah institusi bukan Kanada yang pertama untuk mendapatkan kelulusan di bawah piawaian ketat yang diguna pakai oleh British Columbia pada tahun 2003.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Vancouver

    842 Cambie St Vancouver, BC V6B 2P6 Canada, V6B 2P6, Vancouver

Soalan