Keystone logo
Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

Faculdade Senai-Cetiqt (SENAI-CETIQT)

pengenalan

SENAI Institute of Technology (IST) Tekstil dan Konfeksi CETIQT SENAI adalah pusat Amerika Latin terbesar pengeluaran pengetahuan digunakan untuk tekstil dan pakaian rantaian pengeluaran.

Sambungan dinamik dibentuk oleh hubungan antara bidang Pendidikan, Inovasi, Penyelidikan dan Teknologi Gunaan membolehkan IST SENAI CETIQT menawarkan rantaian tekstil dan membuat teknologi yang terbaik, perkhidmatan makmal, latihan sumber manusia, perundingan dan projek-projek inovasi .

Standard prestasi yang tinggi dan persimpangan-ayat ini tindakan menambah nilai kepada satu sama lain, kedua-dua meningkatkan penjanaan dan pembekalan teknologi dan inovasi perkhidmatan, yang disasarkan untuk meningkatkan daya saing industri Brazil.

IST SENAI mempunyai persekitaran CETIQT dan makmal yang lengkap untuk tujuan pengajaran dan perkhidmatan. Tumbuhan perintis menghasilkan semula persekitaran pengeluaran industri, sehingga memungkinkan untuk membangunkan projek-projek inovasi dalam proses dan produk, di samping menggalakkan pembangunan projek-projek pendidikan bersepadu. Sentiasa dipantau oleh fakulti yang sangat khusus, bentuk yang paling dicari dan dihormati profesional dalam pasaran.

Prestasi

Di belakang setiap perniagaan yang berjaya untuk beberapa bakal kajian dan penyelidikan yang menyokong bukan hanya syarikat-syarikat rantaian pengeluaran, tetapi juga untuk produk sendiri di pendidikan, Perkhidmatan Teknologi dan Inovasi.

Pendidikan

Dengan strategi pendidikan fleksibel dan infrastruktur teknologi canggih, IST SENAI CETIQT menawarkan kursus-kursus latihan awal dan berterusan teknikal, sarjana muda, lanjutan dan ijazah dalam bilik darjah dan kaedah e-pembelajaran (tempat itu), dengan Rangkaian khidmat negara, melalui Jabatan Wilayah (RDS) daripada SENAI di setiap negeri, ditambah dengan program-program yang dirumus khas dan disasarkan dengan keperluan industri di seluruh negara.

Lokasi

  • Rio de Janeiro

    R. Magalhães Castro, 174 - Riachuelo, Rio de Janeiro - RJ, 20961-020, , Rio de Janeiro

    Soalan