Keystone logo
Faculdade Ideal (FACI) Pentadbiran
Faculdade Ideal (FACI)

Pentadbiran

Belém, Brazil

0 Years

Portugis

Sepenuh masa

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Di kampus

biasiswa

Terokai peluang biasiswa untuk membantu membiayai pengajian anda

pengenalan

Kursus Pentadbiran Perniagaan di DeVry Colleges menyediakan pelajar dengan keupayaan untuk mengembangkan kemahiran mereka untuk memimpin dan mengurus orang, sumber dan proses supaya semua orang mencapai matlamat bersama bersama-sama.

Dan untuk menonjol dalam pasaran ini, tidak seperti latihan yang sangat komprehensif dan praktikal, seperti yang anda akan perolehi di sini. Dibimbing oleh profesor dengan pengalaman akademik dan profesional yang luas, anda akan mempelajari segala-galanya tentang profesion, termasuk peluang untuk mempraktikkan pengetahuan yang anda perolehi dalam Permainan Perniagaan, melalui simulasi komputer, di mana anda akan mencipta, mengurus dan membangunkan syarikat, menggunakan keupayaan mereka. untuk membuat keputusan pengurusan, menyelesaikan konflik, merangka rancangan dan melaksanakannya.

Selain itu, anda juga berpeluang untuk menyertai kuliah dan lawatan teknikal yang akan melengkapkan pengajian anda. Anda boleh memilih untuk memulakan latihan melalui perkongsian kami dengan syarikat utama di rantau ini. Dalam pasaran yang kompetitif seperti sekarang, tiada profesional yang diperlukan seperti Pentadbir, dan syarikat tahu perkara ini.

Ketahuilah bahawa anda akan menyertai salah satu sektor dengan tawaran jawatan kosong terbesar di pasaran. Oleh itu, selepas tamat pengajian, anda akan dapat bekerja di kawasan pengurusan di syarikat awam atau swasta, menyediakan perundingan sebagai ketua projek, atau memulakan perniagaan anda sendiri.

Pengarah dan Ketua Pegawai Eksekutif syarikat besar mempelajari Pentadbiran Perniagaan, yang memberi mereka pandangan menyeluruh tentang perniagaan sebagai asas, iaitu kelebihan daya saing untuk mereka mencapai kedudukan mereka. Oleh itu, mengetahui cara mengurus adalah seni yang melibatkan kedua-dua faktor matematik dan manusia. Dan untuk memahami perkara ini dalam amalan, anda bermula di sini.

Mengenai Sekolah

Soalan

Kursus Serupa

  • Sarjana Muda Kejuruteraan Pengurusan - Logistik dan Pengangkutan
    • Dabrowa Gornicza, Poland
  • Ijazah Sarjana Muda dalam Pekerjaan dan Perhubungan Buruh (Sepanyol)
    • Getafe, Sepanyol
  • Sarjana Muda Pengurusan Sumber Manusia & Perhubungan Buruh
    • Calgary, Kanada