Keystone logo
Faculdade de Ciências Gerenciais Padre Arnaldo Janssen (FAJANSSEN)

Faculdade de Ciências Gerenciais Padre Arnaldo Janssen (FAJANSSEN)

Faculdade de Ciências Gerenciais Padre Arnaldo Janssen (FAJANSSEN)

pengenalan

Fakulti Arnold Janssen telah ditubuhkan pada tahun 2001 oleh Jemaah Firman Ilahi. Dan dia dilahirkan dengan kekuatan sebuah jemaah antarabangsa yang beroperasi di 67 buah negara di lima benua. Nilai-nilai, kualiti dan kecekapan untuk bekerja dalam bidang pendidikan telah diwarisi daripada institusi abad ke-tua yang, tidak secara kebetulan, adalah layak kejayaan pelajar mereka dalam pasaran buruh.

Undang-undang dan Pentadbiran kursus yang ditawarkan oleh Fakulti Arnold Janssen menyediakan pendidikan humanistik yang kukuh, menyatukan kebijaksanaan dan tradisi dalam pendidikan dengan tuntutan pasaran moden. Walaupun dengan beberapa tahun beroperasi, Fakulti Arnold Janssen telah menjadi rujukan dalam pendidikan tinggi. Bukti ini adalah keputusan yang diperolehi oleh sarjana muda Pentadbiran Perniagaan dan Undang-undang pada bukti daripada Penyiasatan Kebangsaan Prestasi Pelajar (ENADE). Pelajar Kursus Undang-undang juga bersinar dalam peperiksaan baru-baru ini Perintah Peguam Brazil (OAB-MG), mendapat kedudukan yang tinggi di kalangan institusi pengajian tinggi di negeri ini.

Fakulti Pengajian Arnaldo terdiri daripada sarjana dan doktor kepakaran akademik yang diiktiraf dan pengalaman profesional yang luas dalam pasaran.

Lokasi

  • Belo Horizonte

    Praça João Pessoa, 200 CEP: 30140-020 Belo Horizonte/MG, , Belo Horizonte

    Soalan