Keystone logo
EU Business School Sarjana Muda Sastera dalam Pengurusan Riadah & Pelancongan
EU Business School

Sarjana Muda Sastera dalam Pengurusan Riadah & Pelancongan

3 Years

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Aug 2024

EUR 13,500 / per year *

Di kampus

* untuk semester ketujuh yuran ialah €6,750. Untuk tuisyen Geneva ialah CHF 28,980 setahun, ditambah CHF 14,490 untuk semester ketujuh

pengenalan

Pelancongan adalah industri yang paling pesat berkembang dalam dunia perniagaan. Program kami menyediakan asas yang kukuh dalam teori dan amalan pengurusan pelancongan dan menyediakan pelajar untuk kerjaya yang berjaya dalam industri pelancongan dan masa lapang. Sebagai tambahan kepada modul khusus industri, pilihan kursus kami membolehkan peserta membangunkan pelbagai kemahiran perniagaan yang boleh digunakan untuk pasaran komersial yang lebih luas.

Dengan ijazah sarjana muda ini, pelajar akan mendapat pemahaman yang mendalam dan praktikal tentang pengurusan hospitaliti; kualiti sesuatu servis; perancangan acara dan persidangan; dan kemampanan seperti yang digunakan untuk pelancongan. Gambaran keseluruhan bidang perniagaan utama ini memastikan pelajar mendapat pemahaman yang mendalam tentang industri sambil memupuk kapasiti mereka untuk pemikiran kreatif dan keusahawanan. Kajian kes membolehkan pelajar menggunakan pengetahuan teori kepada senario dunia sebenar dan mencari penyelesaian yang sesuai.

  • Tempoh: Tujuh semester / tiga tahun (240 kredit)
  • Lokasi: Barcelona, Geneva
  • Bahasa Pengajaran: Bahasa Inggeris
  • Tarikh bermula: Oktober / Februari / Jun / Ogos
  • Kemasukan: Sepanjang tahun
  • Yuran Semester: 6,450 €

Ijazah dianugerahkan

Setelah berjaya menamatkan program ini, anda lulus dengan ijazah sarjana muda swasta bertauliah antarabangsa dari EU Business School Switzerland dan BA (Kepujian) bertauliah negeri dalam Pengurusan Perniagaan daripada Universiti Derby. Program sarjana muda ini juga diakreditasi oleh Institut Pengurusan Bertauliah (CMI), yang memberi anda kemungkinan untuk mencapai kelayakan antarabangsa tambahan: Diploma Pengurusan dan Kepimpinan CMI.

Pelajar yang ingin melanjutkan pengetahuan mereka boleh mengambil semester tambahan dan memperoleh Diploma Pengajian Lanjutan (30 ECTS) yang diiktiraf dan diiktiraf oleh negeri (título propio) dari Universidad Católica de Murcia (UCAM), Sepanyol.

Kemasukan

Kurikulum

Hasil Program

Yuran Pengajian Program

Peluang kerjaya

Akreditasi

Mengenai Sekolah

Soalan