Keystone logo
Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS)

Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS)

Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS)

pengenalan

Mulakan kisah kejayaan anda dengan kami!

Estonian Entrepreneurship University Of Applied Sciences (EUAS) adalah sebuah universiti swasta yang sangat diiktiraf di Estonia, terletak di Smart City yang memenangi pelbagai anugerah yang dikenali sebagai Ülemiste City. Tema utama yang menghubungkan kurikulum kami adalah keusahawanan dan kreativiti. Kami berhasrat untuk memberi pelajar, kemahiran, rangkaian dan pemikiran untuk mengubah kehidupan mereka dan memberi kesan kepada dunia!

Kami mengalu-alukan pelajar dari seluruh dunia untuk mempelajari program Sarjana dan Sarjana yang boleh diambil dalam Bahasa Inggeris, Rusia dan Estonia. Program pengajian kami disokong oleh infrastruktur IT yang disesuaikan dengan keperluan pembelajaran sepenuh waktu, paruh waktu dan jarak jauh.

Di antara banyak sebab untuk memilih Universiti Keusahawanan Estonia Universiti Sains Gunaan, enam menonjol:

• Semua kurikulum kami diakreditasi oleh negara.

• Kami adalah universiti usahawan, oleh usahawan dan untuk (masa depan) usahawan. Kami menawarkan hubungan erat dengan para pelajar dengan dunia perniagaan sepanjang pengajian mereka melalui kuliah lawatan, perjumpaan tidak rasmi dan magang.

• Kami terletak di Tallinn, yang diberi nama "Komuniti Cerdas 2020" dan salah satu tempat panas permulaan Eropah dengan peluang yang semakin meningkat.

• Universiti kami diiktiraf oleh banyak organisasi profesional dan kami telah menerima banyak anugerah dari Kerajaan Estonia.

• Kami adalah peneraju pasaran pendidikan tinggi swasta Estonia dengan cara eksklusif, menjaga prosedur kami sederhana dan perhatian kami di mana seharusnya - memberi 1600 pelajar kami pendidikan keusahawanan yang terbaik.

Untuk membuat permohonan, sila rujuk laman web untuk kemasukan dan syarat kursus memastikan bahawa anda mengemukakan permohonan tepat pada waktunya kerana tarikh akhir permohonan Semester Musim Semi 2021 untuk Warga Negara Bukan EU dan EU adalah 18 Disember 2020 sudah! Tarikh akhir kemasukan untuk penduduk tetap dan warganegara Estonia adalah 31 Januari 2021.

Untuk Semester Musim Semi anda boleh memohon kursus berikut:

  • Keusahawanan Permulaan BA
  • BA Kreativiti dan Inovasi Perniagaan
  • Pembangunan Perisian dan Keusahawanan BA
  • Pentadbiran Perniagaan Antarabangsa MBA

SILA BERLAKU LANGSUNG MELALUI Pautan ini: href = "https://www.euas.eu/

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai kami, sila ikuti saluran media sosial kami:

href = "https://www.facebook.com/EEKMainor

href = "https://www.facebook.com/euas.eu

href = "https://www.instagram.com/eekmainor

href = "https://www.linkedin.com/school/euas

href = "https://www.youtube.com/user/ettevotluskorgkool

Jangan ragu untuk menghubungi kami jika anda mempunyai pertanyaan atau memerlukan maklumat tambahan dengan menghubungi Jabatan Kemasukan kami melalui kemasukan e-mel @ EUAS .eu.


EU

Lokasi

  • Tallinn

    Suur-Sõjamäe 10a, 11415, Tallinn

Soalan