Keystone logo
Escola Britânica de Artes Criativas

Escola Britânica de Artes Criativas

Escola Britânica de Artes Criativas

pengenalan

KAJIAN DI BRAZIL DAN MENERIMA DIPLOMA BRITISH

The Escola Britânica de Artes Criativas (EBAC) adalah pusat pengajaran yang inovatif yang menawarkan mata pelajaran dalam subjek kreatif dengan piawaian bertaraf dunia. EBAC mempunyai perkongsian dengan University of Hertfordshire (UK) dan Konsortium Sekolah Moscow, yang terdiri daripada Sekolah Tinggi Seni dan Reka Bentuk British, Moscow Architecture School MARCH, Moscow Film School dan Scream School of Graphics Computer. Sekolah membentuk komuniti pelajar dan guru yang bekerjasama dan bertukar maklumat dan pengetahuan, mewujudkan suasana pengajaran yang unik.

Sekolah ini menawarkan peluang kepada pelajar untuk belajar di Brazil dalam kursus yang serupa dengan United Kingdom, serta menjadi satu-satunya institusi di Amerika Latin yang menawarkan ijazah sarjana muda British yang dikeluarkan oleh Universiti Hertfordshire, yang sah di United Kingdom, Kesatuan Eropah dan Amerika Syarikat.

EBAC adalah institusi kreatif dan keusahawanan, dengan kursus sarjana, inisiasi dan pengkhususan dalam bidang seni dan reka bentuk, grafik audiovisual dan komputer, dengan tumpuan yang berorientasikan kepada perkembangan penuh pelajar. Terletak di kejiranan Vila Madalena, jantung industri kreatif di São Paulo, sekolah itu mempunyai infrastruktur terbaik dan peralatan terbaru di pasaran supaya pelajarnya belajar dari yang paling inovatif.

KURSUS YANG DITAWARKAN

Sekolah ini menawarkan pendidikan dalam bidang kreatif baik dalam kursus sarjana dan pengkhususan, dengan profesor yang profesional profesional dalam bidang mereka. Pelajar yang memilih untuk lulus - sarjana muda British, belajar dari 3 hingga 4 tahun, bergantung kepada kelayakan dan pengalaman mereka. Satu lagi cara untuk belajar di EBAC, juga dengan kualiti antarabangsa, adalah memilih salah satu kursus pengkhususan, sama ada untuk profesional yang bekerja di pasaran atau mereka yang ingin mengubah kerjaya mereka. Di samping itu, terdapat kursus intensif, permulaan dan kursus khas untuk remaja.

PENDIDIKAN KUALITI ANTARABANGSA

Ebac menawarkan model baru pengajaran disiplin kreatif dengan diploma antarabangsa, menggunakan teknologi yang terbaik dan jaminan kepada pelajarnya memasukkannya dalam pasaran kerja.

STRATEGI

Memberi kualiti antarabangsa dalam pengajaran disiplin kreatif, dengan profesor terkenal di pasaran dan sumber teknikal yang canggih, memperkasakan pelajar untuk peluang kerjaya yang terbaik.

MISI

Menawarkan pendidikan disiplin kreatif dengan kualiti antarabangsa dan merangsang pertumbuhan ekonomi kreatif di Brazil.

KERJASAMA DENGAN UNIVERSITI HERTFORDSHIRE

Sejak penciptaannya, Sekolah Seni Kreatif British telah bekerjasama dengan University of Hertfordshire (UK). Ia ditubuhkan pada tahun 1952 dan kini merupakan salah satu institusi pengajian tinggi di UK. Kampus-kampus terletak di kawasan funky, yang terletak 40 minit dari London.

Perkhidmatan dan Sumber

Dengan menggunakan peralatan yang tersedia terbaru, pelajar EBAC dapat meluahkan idea dan bekerja di persimpangan seni dan teknologi tinggi. Makmal digunakan dalam kelas, kelas induk dan seminar, serta digunakan untuk kerja individu.

Lokasi

  • Pinheiros

    Rua Mourato Coelho,1404, 05417-002, Pinheiros

Soalan