Keystone logo
ESB Business School Perniagaan Antarabangsa BSc
ESB Business School

Perniagaan Antarabangsa BSc

Reutlingen, Jerman

7 Semesters

Inggeris

Sepenuh masa

15 Jul 2024

Sep 2024

Request tuition fees

Di kampus

pengenalan

© Johannes Meger

194451_IB.jpg

Belajar dalam suasana antarabangsa

Memperoleh pengetahuan yang kukuh tentang pentadbiran perniagaan antarabangsa dan kemahiran insaniah seperti komunikasi, pembentangan, kecekapan antara budaya dan etika perniagaan dengan belajar di Jerman dan di salah satu daripada lebih 60 universiti rakan kongsi antarabangsa.

Antara budaya

Program sarjana muda pentadbiran perniagaan bahasa Inggeris dalam suasana antarabangsa (sehingga 50% pelajar dari seluruh dunia)

Fleksibel

Pilihan maksimum untuk kepekatan pengajian individu, semester di luar negara, latihan amali dan ijazah

Unik

Dengan pilihan "Fast Track", gabungan Ijazah Sarjana Muda dan Sarjana/MBA dalam hanya 8 semester

Kelebihan selanjutnya

  • Dalam program ijazah sepenuhnya bahasa Inggeris, anda akan memperoleh pengetahuan yang baik tentang pentadbiran perniagaan antarabangsa, menyempurnakan bahasa Inggeris anda dan mempelajari bahasa lain
  • Sehingga 50% daripada tempat pengajian pergi ke pemohon antarabangsa. Sejak awal lagi, anda akan menjadi sebahagian daripada persekitaran pelajar yang pelbagai budaya.
  • Dari semester keempat dan seterusnya, terdapat banyak pilihan: latihan magang (di Jerman atau di luar negara), elektif dalam Pemasaran, Strategi, Kewangan, Kepimpinan, Perniagaan Digital atau Ekonomi, dan pelbagai ijazah (BSc atau BSc ditambah MBA/Sarjana).
  • Dengan Ijazah Sarjana Muda Sains selepas tujuh semester yang berjaya, anda boleh memperolehi MBA atau Ijazah Sarjana daripada universiti rakan kongsi antarabangsa hanya dalam satu semester lagi.

194452_IB2.jpg

Kemasukan

Kurikulum

Yuran Pengajian Program

Mengenai Sekolah

Soalan