Keystone logo
Embry-Riddle Aeronautical University Sarjana Muda Sains dalam Perniagaan Global & Pengurusan Rantaian Bekalan
Embry-Riddle Aeronautical University

Sarjana Muda Sains dalam Perniagaan Global & Pengurusan Rantaian Bekalan

4 Years

Inggeris

Sepenuh masa, Sambilan

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 1,563 / per credit *

Pembelajaran jarak jauh, Di kampus

* setiap jam kredit

biasiswa

Terokai peluang biasiswa untuk membantu membiayai pengajian anda

pengenalan

Program Ijazah Sarjana Muda Sains dalam Perniagaan Global & Pengurusan Rantaian Bekalan di Embry-Riddle Aeronautical University direka untuk pelajar yang berminat untuk belajar mengenai amalan perniagaan global, komunikasi khusus budaya, pengurusan rantaian bekalan, dan kejayaan keusahawanan global. Program ini mengkaji isu-isu global dalam penerbangan, logistik, pemasaran, perakaunan, perdagangan, dan topik lain yang berkaitan dengan perniagaan antarabangsa. Sama ada pelajar program sudah dilalui dengan baik atau bercita-cita global, mereka muncul bersedia untuk bekerja dan memimpin pelbagai perniagaan global di AS dan luar negara. Program ijazah ini mencerminkan persekitaran perniagaan, kerajaan, pengurusan masalah global yang terus berubah dan menuntut, dan industri penerbangan yang rumit.

Ketahui mengenai budaya antarabangsa dengan fokus pada pasaran baru. Pilih kawasan tumpuan untuk disesuaikan dengan matlamat kerjaya individu: Penerbangan, Aeroangkasa, atau Bahasa & Budaya (dengan lagu dalam bahasa Cina, Arab, dan Sepanyol).

ERAU mendorong pelajarnya untuk berfikir jauh melampaui batas tradisional seperti mengambil bahagian dalam latihan magang dan pengalaman pendidikan koperasi. Ini termasuk program akademik musim panas di luar negara di tempat-tempat seperti Perancis, Itali, China, UAE, Sepanyol, Mexico, dan Brazil.

Terdapat banyak kelab di kampus untuk bergabung untuk meningkatkan pengalaman akademik, termasuk Phi Beta Lambda, Persatuan Eksekutif Lapangan Terbang Amerika, dan Kelab Jaringan Perniagaan Penerbangan.

Mengenai Perniagaan Global & Pengurusan Rantaian Bekalan di Prescott, AZ Campus

Merupakan sebahagian daripada School of Business diCollege of Arts and Sciences , ijazah BS dalam Perniagaan Global & Pengurusan Rantaian Bekalan dirancang untuk pelajar yang menginginkan perspektif global mengenai cabaran yang timbul semasa persimpangan budaya dan perniagaan. Dengan menggunakan pendekatan analitik yang meneliti isu-isu global dalam penerbangan, logistik dan pengangkutan, pemasaran, perakaunan, kewangan, perdagangan, dan topik lain yang relevan dengan komuniti perniagaan antarabangsa, pelajar mengembangkan pemahaman tentang ekonomi, pasaran, dan kekuatan budaya dan persekitaran yang saling berkaitan mempengaruhi masalah perniagaan dan rantaian bekalan di pentas global.

Program Global Business & Supply Chain Management di ERAU mempersiapkan graduannya untuk:

 • Memahami kekuatan ekonomi, pasaran, sosial, etika, politik, dan persekitaran yang saling berkaitan yang mempengaruhi bentuk asas dan pertumbuhan aktiviti perniagaan global.
 • Menerima peluang sijil dalam pengurusan rantaian bekalan, menyediakan graduan dengan alat untuk segera mengambil peranan kepemimpinan sebagai logistik global dan pengurus rantaian bekalan dalam bidang penerbangan atau bukan penerbangan.
 • Menganalisis fungsi global pemasaran, logistik, perakaunan, kewangan, dan keusahawanan melalui aktiviti dan projek langsung
 • Menilai peranan organisasi domestik dan antarabangsa - seperti Pertubuhan Perdagangan Dunia (WTO) dan Dana Kewangan Antarabangsa (IMF) - di pasaran global.
 • Menunjukkan penghargaan atas kepentingan kepelbagaian pelbagai budaya dalam tenaga kerja dan pengetahuan mengenai kerumitan yang berkaitan dengan kehidupan ekspatriat di pasaran global.
 • Masukkan analisis etika ke dalam keputusan perniagaan semasa dan masa depan dalam perniagaan antarabangsa.

Dapatkan peluang bimbingan secara langsung dari fakulti dan rangkaian kami dengan Lembaga Penasihat Industri Perniagaan kami, yang anggotanya termasuk JetBlue, The Boeing Company, Lapangan Terbang Antarabangsa McCarran Las Vegas, dan United Parcel Service.

ERAU's Prescott Campus adalah rumah bagi School of Business yang terkenal yang pelajarnya, selama sepuluh tahun berturut-turut, telah membawa pulang lebih banyak anugerah dari Persidangan Kepimpinan Negeri Phi Beta Lambda daripada sekolah lain yang hadir, termasuk sekolah perniagaan peringkat nasional.

Prescott's School of Business adalah ahli Persatuan Sekolah dan Program Perniagaan Collegiate (ACBSP) dan mendapat pengiktirafan.

Mengenai Logistik dan Pengurusan Rantaian Bekalan di Kampus Seluruh Dunia & Dalam Talian

Dunia kita adalah aliran penawaran dan permintaan yang berterusan, dengan peluang yang belum pernah terjadi sebelumnya untuk profesional logistik dan rantaian bekalan. Jurang kemahiran yang dialami syarikat hari ini hanya dijangka meningkat pada tahun-tahun mendatang. ERAU telah membuat ijazah BS dalam Logistik dan Pengurusan Rantaian Bekalan untuk membantu graduan memanfaatkan trend ini. Kurikulum ERAU dibina berdasarkan asas kerja kursus yang mantap yang akan membantu pelajar membezakan diri mereka sebagai pemimpin dalam bidang kerjaya yang berkembang pesat ini.

Sebagai sebahagian daripada Kampus Seluruh Dunia & Dalam Talian, pelajar mempunyai pilihan pelbagai kaedah pembelajaran - persidangan dalam talian, secara peribadi, dan web maya.

Topik kajian merangkumi: teknologi, proses, dan penyelesaian orang untuk operasi pergudangan, pengedaran, dan pengangkutan; kaedah pengurusan inventori yang mengoptimumkan rantaian bekalan; polisi dan prosedur pembelian dan perolehan; metrik untuk mengesan dan menganalisis prestasi rantaian bekalan; amalan terbaik, peraturan, dan etika profesional.

Program ini memberi pelajar pengetahuan dan keterampilan lanjutan yang membezakannya sebagai profesional yang berpengetahuan dengan pemahaman yang mendalam tentang:

 • Pendekatan pemodelan untuk penyelesaian masalah yang berkesan dan membuat keputusan.
 • Teknologi, proses, dan penyelesaian orang untuk operasi pergudangan, pengedaran dan, pengangkutan.
 • Kaedah pengurusan inventori yang mengoptimumkan rantaian bekalan, dari hujung ke hujung.
 • Dasar dan prosedur pembelian dan perolehan dalam pengaturan perniagaan yang bervariasi.
 • Metrik untuk mengesan dan menganalisis prestasi rantaian bekalan.
 • Konsep dan kecekapan penting bagi amalan terbaik, peraturan, dan etika profesional.

Mengenai Sekolah

Soalan

Kursus Serupa

 • Sarjana muda dalam pengurusan marin
  • Suva, Fiji
 • BS dalam Pengurusan
  • Chicago, Amerika Syarikat
 • Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan dalam Pengurusan
  • Nashville, Amerika Syarikat