Keystone logo
Elite International College

Elite International College

Elite International College

pengenalan

Elite International College (EIC) adalah institusi pendidikan swasta yang dimiliki sepenuhnya oleh South East Asia Academy Sdn Bhd. Terletak di tengah-tengah kawasan Segitiga Emas dan pusat perniagaan Kuala Lumpur, EIC mudah diakses oleh masyarakat tempatan dan antarabangsa melalui pelbagai kaedah pengangkutan . Dilengkapi dengan pendidik yang berkelayakan, EIC menawarkan pelbagai program yang sesuai dan sesuai dengan keperluan masa kini untuk kemahiran keusahawanan dan profesional. Program-program ini merangkumi perakaunan, perniagaan, pengurusan, dan bahasa. Mereka berasal dari Malaysia dan Inggeris, Australia, Itali, dan beberapa program Eropah.

Mengingat bahawa pendidikan tinggi adalah untuk semua orang, EIC selalu memastikan program akademiknya dikembangkan melalui perundingan rapat dengan rakan perniagaan dan industri yang mapan, sektor awam, pengamal, dan profesional. Program-program ini telah diluluskan oleh Kementerian Pengajian Tinggi Malaysia (KKM) dan dengan itu memenuhi standard ketat Agensi Kelayakan Malaysia (MQA). Bukan hanya itu, EIC juga mendapat kelulusan dari Kementerian Dalam Negeri (KKM) untuk merekrut pelajar antarabangsa untuk programnya.

EIC komited untuk menghasilkan siswazah yang boleh diambil bekerja dengan menyediakan pendidikan berkualiti dan metodologi pengajaran kreatif di bidang khusus yang timbul dari ekonomi baru muncul. Dengan kampus yang lengkap, EIC bertekad untuk menyampaikan program pendidikan moden dan berteknologi tinggi. Lebih khusus lagi, EIC berhasrat untuk menjadi salah satu institusi terbaik dalam menghasilkan intelektual yang cemerlang dan inovatif untuk pemimpin dinamik esok.

Lokasi

  • Kuala Lumpur

    Kuala Lumpur, مليسيا

    Soalan