Keystone logo
Eastern Nazarene College

Eastern Nazarene College

Eastern Nazarene College

pengenalan

Eastern Nazarene College adalah kolej seni liberal Kristian yang diakreditasi sepenuhnya dan ahli Majlis untuk Kolej dan Universiti Kristian (CCCU) dengan kira-kira 1,000 pelajar diedarkan di seluruh program pengajian sarjana, siswazah, dan dewasa.

Terletak di kawasan perumahan yang terletak beberapa minit dari pusat bandar Boston, kampus New England yang indah di kolej ini adalah jendela dunia. Walaupun fakulti kami adalah pemimpin dalam bidang mereka, terlibat secara aktif dalam penerbitan dan penyelidikan, mereka menumpukan perhatian untuk mengajar dan membimbing pelajar dalam persekitaran yang memelihara, berpengetahuan secara rohani, dan akademik.

Pelajar digalakkan untuk melakukan perjalanan, terlibat dalam projek perkhidmatan, dan berpartisipasi dalam pengalaman magang sebagai bagian dari pendidikan mereka. Melalui kelas mereka, pengalaman kerja di Boston, dan perjalanan misi ke seluruh dunia, para pelajar dicabar untuk membuka minda dan hati mereka, mempersiapkan mereka untuk pekerjaan dan perkhidmatan yang bermakna seumur hidup kepada bangsa dan dunia kita.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Quincy

    East Elm Avenue,23, 02170, Quincy

    Soalan