Keystone logo
East-West University

East-West University

East-West University

pengenalan

East-West University mempunyai tempat yang unik di kalangan institusi pengajian tinggi di Chicago dan rantau ini. Timur-Barat mempunyai salah satu peratusan tertinggi pelajar antarabangsa dari mana-mana sekolah sarjana muda di negara ini.

Misi kami adalah untuk mencapai kecemerlangan melalui pendidikan yang relevan, berkesan, dan mudah — peluang pendidikan yang sama untuk semua kaum, etnik, dan sosio-ekonomi; Penawaran program seni dan sains liberal serta pekerjaan dan pekerjaan profesional yang berkaitan dengan kerjaya yang disesuaikan dengan ekonomi perkhidmatan zaman moden; Berkhidmat untuk manusia dengan perspektif global, pelbagai budaya, dan berorientasikan masa depan.

East-West University mendidik pelajar untuk mengambil bahagian dalam masyarakat global. Sebagai pelopor dalam kepelbagaian, Universiti membuka pintu peluang akademik dan intelektual kepada pelajar dari pelbagai latar belakang, etnik, dan agama. Ahli fakulti melibatkan pelajar dalam kajian dan penyelidikan yang ketat, dan pelajar menambah pengalaman kelas mereka dengan pengalaman dalam persekitaran profesional.

Universiti ini ditubuhkan terutamanya untuk memelihara, memperluas dan menyatukan serta menyebarkan pengetahuan manusia mengenai diri mereka, alam semesta, dan Penciptanya. Ini berusaha untuk mengembangkan lulusannya kebijaksanaan yang berasal dari warisan manusia, semangat penyelidikan yang membawa kepada penemuan, dan rasa dedikasi yang menghabiskan dirinya dalam melayani umat manusia. Ini memberi inspirasi kepada para pelajar untuk mengejar kebenaran semula jadi dan ghaib dan menyerap dorongan untuk menjalani kehidupan yang lebih penuh dan lebih bermanfaat.

Lokasi

  • Chicago

    South Michigan Avenue,816, 60605, Chicago

    Soalan