Keystone logo
Earlham College

Earlham College

Earlham College

pengenalan

Earlham adalah kolej seni liberal kebangsaan yang mempunyai reputasi untuk pengajaran yang sangat baik dan mempersiapkan para pelajar untuk membuat perbezaan positif yang mendalam di dunia.

Intelek Mencabar

Para pelajar Earlham bertanggungjawab terhadap pembelajaran mereka sendiri dan bersedia untuk kejayaan profesional dan kemasukan ke program pengajian tinggi. Mereka memilih dari lebih daripada 40 bidang pengajian dan diajar oleh profesor yang berdedikasi. Kelas-kelas kecil, dengan peluang kaya untuk perbincangan, penyiasatan, dan penemuan.

Terlibat secara global

Earlham komited untuk mengalu-alukan pelajar dari seluruh dunia. Pelajar kami datang dari seluruh AS dan sekitar 80 negara lain. Malah, Earlham menduduki tempat ke-6 di kalangan kolej seni liberal kebangsaan dalam peratusan terbesar pelajar antarabangsa di kampus, menurut US News and World Report.

Kerohanian secara sosial

Pelajar Earlham mempunyai rasa pengawasan tentang kehidupan mereka dan percaya kepada kuasa dan tanggungjawab mereka untuk mengubah dunia, menurut Kolej-kolej yang Mengubah Kehidupan: 40 Sekolah yang Akan Mengubah Jalan Anda Pikirkan Tentang Kolej. Kira-kira 30% daripada graduan yang ditinjau melaporkan bahawa kebanyakan atau semua kerja mereka berorientasikan kepada perubahan sosial.

134023_90755999_10157509591308167_8872206499892428800_o.jpg

Masa Depan Diarahkan

Earlham menduduki tempat ke-29 di kalangan 1,306 institusi pengajian tinggi Amerika Syarikat untuk peratusan graduan yang melanjutkan pengajian ke Ph.D. Di dalam sains hayat, kami menduduki tempat ke-9 di kalangan 1,341 institusi. Lima puluh peratus alumni Earlham memulakan sekolah siswazah dalam tempoh 10 tahun tamat pengajian.

Beberapa pencapaian graduan sejak lima tahun yang lalu

Kemasukan ke:

 • Columbia University
 • Universiti Georgetown
 • Universiti Harvard
 • Universiti Chicago
 • Universiti Michigan
 • Universiti Oxford (UK)
 • Universiti Uppsala (Sweden)

Perkhidmatan kepada program seperti:

 • Americorps
 • City City
 • Peace Corps
 • Perkhidmatan Sukarela Quaker
 • Ajar untuk Amerika
 • Dunia Mengajar

Kerjaya sebagai:

 • Doktor Residen, Institut Neurologi Barrow
 • Pemilik / Ketua Pegawai Eksekutif, NetStuffers LLC
 • Pengarah Program, Pencapaian Junior
 • Ahli geologi, Negeri Michigan
 • Penyelaras Perhubungan Antarabangsa, City of Osaka
 • Biokimia, Biofuels BP
 • Pembantu Galeri, Sekolah Seni di Gereja Lama

Sokongan untuk penyelidikan atau kerja kemanusiaan dari:

 • Carnegie Endowment
 • Projek Davis untuk Keamanan
 • Geran Fulbright
 • Anugerah Perkhidmatan Awam Huntington
 • Fakulti Pra-Doktor Falsafah Sains Kebangsaan
 • Fellowship Keamanan Antarabangsa Rotary
 • Watson Fellowship

Kenyataan Misi

Misi Earlham College , sebuah kolej kediaman bebas, adalah untuk menyediakan pendidikan sarjana muda yang berkualiti tinggi dalam seni liberal, termasuk sains, yang dibentuk oleh perspektif tersendiri Pertubuhan Persahabatan Agama (Quakers).

Kepercayaan asas Kawan adalah bahawa semua kebenaran adalah kebenaran Tuhan; Oleh itu, Earlham menekankan usaha mengejar kebenaran, di mana-mana usaha mengejar; kekurangan paksaan, membiarkan bukti menyebabkan pencarian itu; menghormati hati nurani orang lain; keterbukaan kepada kebenaran baru dan dengan itu kesediaan untuk mencari; kebenaran, integriti yang ketat dalam menangani fakta; penerapan apa yang dikenali untuk memperbaiki dunia kita.

Untuk memberikan pendidikan yang berkualiti dengan penekanan ini, misi Earlham memerlukan pemilihan fakulti yang cemerlang dan penyayang yang komited untuk mewujudkan persekitaran terbuka, koperasi, dan pembelajaran. Kolej ini menyediakan sokongan dan pembangunan berterusan fakulti ini.

Proses belajar mengajar di Earlham dibentuk dengan pandangan pendidikan sebagai proses kebangkitan "guru di dalam," sehingga para pelajar kami akan menjadi pelajar seumur hidup. Pelajar di Earlham digalakkan untuk menjadi aktif, melibatkan pelajar.

Kolej ini menyediakan peluang yang luas untuk pelajar dan fakulti untuk berinteraksi antara satu sama lain sebagai orang, untuk belajar dari satu sama lain dalam komuniti koperasi, satu aspek penting yang merupakan penyelidikan pelajar / penyelidik fakulti.

Di Earlham College , pendidikan ini dijalankan dengan keprihatinan terhadap dunia di mana kita hidup dan untuk memperbaiki masyarakat manusia. Kolej ini berusaha mendidik para pemimpin yang sensitif terhadap moral untuk generasi akan datang.

Oleh itu, Earlham menekankan pendidikan global, penyelesaian konflik secara damai, keseragaman orang, dan piawaian moral diri yang tinggi.

Kepimpinan & Tadbir Urus

Earlham menggalakkan penyertaan terbuka dari fakulti, pentadbiran, pelajar dan kakitangan dalam proses tadbir urus. Selaras dengan warisan Quaker kami, kami mencari telinga terbuka dan fikiran terbuka semasa perundingan dan jawatankuasa dan kumpulan pakar untuk beroperasi melalui konsensus semasa membuat keputusan.

Anne M. Houtman, pendidik, saintis, pengarang, dan pemimpin pendidikan tinggi, menjadi presiden ke-20 Earlham College dan Sekolah Agama Earlham pada 1 Julai 2019.

Houtman datang ke Earlham dari Institut Teknologi Rose-Hulman, di mana beliau berkhidmat sebagai Provost dan Naib Presiden Hal Ehwal Akademik. Beliau memegang ijazah doktor dari University of Oxford dalam Zoologi dan ijazah sarjana dalam Anthropology dari UCLA. Beliau memperoleh ijazah sarjana muda dari Pomona College. Houtman adalah seorang Quaker dan merupakan wanita pertama yang berkhidmat sebagai Presiden Earlham.

Sebelum ini, Houtman berkhidmat sebagai dekan Sekolah Sains Asli, Matematik dan Kejuruteraan di California State University Bakersfield, dan sebagai Ketua dan Profesor di Thomas H. Gosnell School of Life Sciences di Rochester Institute of Technology. Terdahulu dalam kerjaya beliau, beliau memegang jawatan fakulti di California State University Fullerton, Soka University of America dan Knox College. Beliau telah menulis banyak buku teks dan artikel mengenai topik sains dan pedagogi. Houtman kini menjadi pemegang amanah Lembaga Kolej.

Kampus & Sejarah

Kampus Earlham's 800-hektar Earlham College dan Sekolah Agama Earlham. Kira-kira 1,200 pelajar siswazah menamakan kampus ini di sekeliling kampus mereka di rumah mereka.

Di kampus, pelajar dan pelawat akan menemui kawasan seluas 600 hektar hutan, sungai, kolam, padang lama dan padang rumput yang digunakan untuk penyelidikan saintifik dan rekreasi. Kawasan semulajadi tambahan diketepikan untuk penyelidikan saintifik, termasuk hutan pertumbuhan lama dan simpanan batu.

Pada masa ini, 94 peratus pelajar berada di kampus di salah satu daripada lapan dewan kediaman atau lebih daripada 20 rumah tema dan persahabatan.

Antara 1998 dan 2014, Earlham memperluaskan, mengubahsuai, dan membina bangunan kampus utama - termasuk dewan akademik, dewan kediaman dan kemudahan sukan - mewakili pelaburan lebih dari $ 40 juta.

134022_90815454_10157509591058167_3866652799097896960_o.jpg

Latar Belakang Kampus

Permulaan sejarah Earlham di Richmond, Indiana, berakar umbi dalam Migrasi Besar Quaker dari timur Amerika Syarikat pada separuh pertama abad kesembilan belas. Awalnya sekolah "pilih" bersama pendidikan, dibuka hanya kepada Kawan, pada tahun 1865, pelajar menerima pelajar bukan Quaker dan mengupah profesor bukan Quaker yang pertama pada tahun 1886. Kini, sekitar 11% fakulti Earlham dan 12% pelajarnya mengenal pasti sebagai Quaker.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

 • Richmond

  National Road West,801, 47374, Richmond

Soalan