Keystone logo
Dillard University

Dillard University

Dillard University

pengenalan

Since1869, University Dillard telah komited untuk menyediakan pelajar dengan kualiti empat tahun pendidikan seni liberal. Dillard adalah swasta, universiti sejarah hitam yang diiktiraf sepenuhnya. Pada tahun 2010, US News & World Report kedudukan Dillard di kalangan negara Top 10 HBCUs, berdasarkan pengajian ijazah menyeluruh. Dillard juga telah dianugerahkan Top 10 Ranking pada tahun 2010 untuk sekolah-sekolah seni liberal dalam kategori mobiliti sosial dengan Washington Bulanan.

Asas Gentilly Komuniti New Orleans, universiti duduk di kampus 55 ekar yang indah dan tenang, penuh dengan tandatangan sebenar pokok-pokok oak dan campuran bangunan bersejarah dan kemudahan moden.

pelajar Dillard pergi ke beberapa sekolah siswazah terbaik di dunia. Dillard kini mempunyai alumni belajar di Harvard, Yale, Princeton, Johns Hopkins dan London School of Economics, antara lain. Dillard University juga satu-satunya universiti di Amerika Syarikat yang merupakan rakan kongsi dalam Yayasan Melton. pelajar Dillard yang menjadi Melton Fellows mengambil bahagian dalam latihan antara budaya, pembangunan kepimpinan, dan pendidikan global melalui simposium, pelancongan, aktiviti dalam talian, geran projek dan perkhidmatan sosial. negara tuan rumah termasuk China, Chile, Jerman, India dan Amerika Syarikat.

Sorotan Dillard:

Berikutan Taufan Katrina, Dillard dipulihkan sepenuhnya dan diubahsuai 32 bangunan kampus dan tiga di luar kampus kompleks kediaman, dan membina dua LEED® baru * berdaftar (Kepimpinan dalam Tenaga dan Reka Bentuk Alam Sekitar) bangunan: Sekolah Profesional dan Sains Bangunan, dan Student Union dan Pusat Kesihatan & Wellness. Pada tahun 2010, Dillard memasuki perkongsian dengan New Orleans Recovery School District untuk program pendidikan guru baru yang mungkin merevolusikan pendidikan guru di New Orleans dan, mungkin, berkhidmat sebagai model untuk program di seluruh negara. program fizik Dillard telah memperoleh nadi sistem laser $ 1.800.000 yang membolehkan pelajar menjalankan penyelidikan peringkat siswazah. program kejururawatan yang sangat terkemuka Dillard adalah yang pertama seumpamanya di Louisiana. Dillard menawarkan 22 jurusan akademik di tujuh jabatan dan sekolah. nisbah pelajar-fakulti Dillard adalah 11 kepada satu. Dillard University mempunyai salah satu daripada beberapa bahagian Kejayaan Pelajar di negara ini, model yang memberi tumpuan kepada pengambilan, pengekalan dan sokongan mahasiswa.

Graduan Dillard mewakili pelbagai pemimpin global yang sangat berjaya dalam bidang yang terdiri daripada perubatan dan undang-undang, dengan pendidikan tinggi dan perniagaan antarabangsa, kesenian dan hiburan.

Misi dan Visi misi Dillard University adalah untuk melahirkan graduan yang cemerlang, menjadi pemimpin dunia, secara meluas berpendidikan, sedar budaya, dan berkenaan dengan memperbaiki keadaan manusia. Melalui pendekatan yang sangat peribadi dan pembelajaran berpusatkan pelajar Dillard ini dapat memenuhi permintaan kompetitif masyarakat yang pelbagai, global dan teknologi canggih.

Rukun Strategik Dillard Universiti

Dillard Universiti akan menjadi universiti ijazah swasta terulung di rantau ini dan di dunia sejarah Kolej Black dan Universiti. Dillard University akan berkembang secara terpilih ke pengajian siswazah, membina program-program terbaik yang mewakili unjuran masa depan keperluan tenaga kerja. Dillard University akan meningkat dan meningkatkan komitmen untuk dan pengeluaran kualiti, penyelidikan yang berguna. Dillard Universiti akan tanamkan globalisasi dalam kurikulum supaya ia mengembang capaiannya ke bahasa lain, budaya dan negara. Dillard Universiti akan menunjukkan komitmen untuk kejayaan semua pelajar. Dillard Universiti akan membangunkan latihan kepimpinan pelajar dan peluang pendidikan diperkaya di luar bilik darjah untuk menawarkan persekitaran yang seimbang sebagai sebahagian daripada pengalaman kolej. Dillard Universiti akan terus menarik dan lulus berbakat pelajar Afrika Amerika, manakala menyambut orang-orang dari latar belakang berbeza yang boleh mendapat manfaat daripada pengalaman yang unik yang kami tawarkan. Dillard Universiti akan menunjukkan komitmen kepada teknologi sebagai hal perkara, alat pengajaran dan yang asas sistem dalaman yang cekap, boleh dipercayai dan kos efektif. Dillard University akan menunjukkan integriti fiskal, dengan sistem akauntabiliti kewangan dan profesional dan kestabilan. University Dillard akan terlibat dalam dari sudut rumah, yang New Orleans. Dillard Universiti akan membangunkan dan menyebarluaskan amalan berbanding dengan menghijaukan kampus dan menggalakkan kelestarian alam sekitar. Dillard Universiti akan membangunkan Gulf Coast Dasar Awam Center.

Lokasi

  • New Orleans

    2601 Gentilly Boulevard, 70122, New Orleans

Soalan