Keystone logo
Dickinson College

Dickinson College

Dickinson College

pengenalan

Pada tahun 1783, Benjamin Rush, seorang revolusioner dalam semangat dan kehidupan, menubuhkan Dickinson College untuk menyediakan pendidikan seni liberal yang berbeza. Di sini, pelajar digalakkan untuk terlibat secara aktif dengan dunia yang lebih luas dan dicabar untuk berfikir secara berbeza dan bertindak berani. Orang Dickinson dipandu oleh sekumpulan inti prinsip - untuk menjadi penentu, berguna, ingin tahu, dan tidak takut mengambil risiko.

Kami menghasilkan pemikir kritis yang melihat bagaimana semuanya berhubung. Graduan selamanya bersedia untuk membuat perbezaan. Ini adalah bagaimana kami mengajar graduan yang berjaya dari pelbagai jenis, dari peguam hingga penyelidik hingga penulis hingga CEO. Jenama seni liberal Dickinson telah wujud lebih dari 200 tahun kerana satu sebab — ia berfungsi.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Carlisle

    North College Street,28, 17013, Carlisle

    Soalan