Keystone logo
DePauw University

DePauw University

DePauw University

pengenalan

DePauw adalah tempat yang menarik minat orang tertentu. Seorang yang mempunyai banyak bakat dan kemahuan untuk memimpin. Seseorang yang akan berjaya dalam apa jua peranan atau disiplin yang mereka cari. Kami menjanjikan kelas kecil, pengajaran inovatif, dan penekanan pada pemikiran bebas dan dialog. Ini adalah janji yang memberi kuasa kepada pelajar untuk memberi kesan kepada dunia sebelum mereka meninggalkan kampus. Tiga puluh peratus pelajar DePauw terlibat dalam penyelidikan dunia nyata dengan ahli fakulti, dan kami mendorong pelajar untuk mengambil dua atau lebih magang selama mereka berada di sini. DePauw berada di kedudukan 10 teratas untuk menghasilkan eksekutif perniagaan dan Fulbright Scholars. Dan 94 peratus pelajar kami mempunyai pekerjaan atau rancangan untuk mengikuti program siswazah, perkhidmatan, atau persekutuan sebelum tamat pengajian. Itulah yang kita namakan Kejayaan Tidak Biasa.

DePauw adalah sebuah kolej seni liberal sepenuhnya, yang bermaksud tumpahan perbualan dari meja seminar ke dewan makan ke ruang rehat pelajar. Pelajar memulakan petualangan kolaboratif dengan staf dan fakulti, ahli komuniti setempat dan alumni, dan rakan sebaya di asrama, membentuk hubungan seumur hidup dan perkongsian yang memberi kesan yang sering berlaku dalam kerjaya mereka.

DePauw mempersiapkan anda untuk kehidupan yang penuh makna dan cara; kami membolehkan anda menyertai kumpulan alumni yang merupakan pemimpin yang diperlukan oleh dunia. Profesor luar biasa akan mengajar anda dalam kelas kecil yang menarik, tinggal dan belajar dengan rakan sebaya yang kepelbagaian memperkayakan komuniti, dan menyokong anda semasa anda mengikuti minat akademik dan pengalaman anda.

DePauw University mengembangkan pemimpin yang diperlukan dunia melalui komitmen luar biasa terhadap seni liberal.

Pengalaman pembelajaran dan kehidupan DePauw yang beragam dan inklusif, berbeza dengan penglibatan intelektualnya yang ketat dan peluang pembelajaran global dan pengalamannya, membawa kepada kehidupan makna dan cara. DePauw mempersiapkan graduan yang menyokong dan mewujudkan perubahan positif dalam komuniti dan dunia mereka.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Greencastle

    South Locust Street,313, 46135, Greencastle

    Soalan