Keystone logo
Davis & Elkins College Online

Davis & Elkins College Online

Davis & Elkins College Online

pengenalan

Davis & Elkins menyediakan pelajar untuk berjaya melalui program-program yang menggabungkan pengetahuan terkini dalam bidang itu dengan pembangunan kemahiran berterusan. Dan kini, Davis & Elkins dengan sukacitanya membuat ini jenis pendidikan disediakan untuk orang dewasa yang bekerja.

Memperkenalkan Davis & Elkins 100% RN Online untuk BSN Baccalaureate Program Siap.

pembelajaran dalam talian pantas menjadi pokok dalam dunia pendidikan. Pertumbuhan ini telah dirangsang, sebahagian besarnya, oleh pelajar dewasa kembali ke sekolah mencari latihan untuk memajukan kerjaya mereka. Davis & Elkins menyediakan pelajar dewasa dengan peluang untuk melengkapkan ijazah dalam masa yang ditetapkan, sambil terus bekerja dan menghormati lain komitmen lain yang penting dalam kehidupan mereka.

Dengan Davis & Elkins '100% kampus dalam talian, pelajar dewasa boleh mengejar Ijazah Sarjana Muda mereka Muda Sains dari keselesaan rumah mereka sendiri, dengan jadual yang bekerja untuk kehidupan mereka. Kerana pelajar boleh cenderung kepada kewajipan kelas mereka apabila ia adalah yang paling mudah untuk mereka, konflik dengan kerja dan keluarga disimpan pada tahap minimum.

Melalui D & E program dalam talian, pelajar dewasa dapat menguasai pengetahuan terkini dalam bidang mereka, mencapai peningkatan kecekapan dalam bidang kemahiran teras, dan mendapat ijazah yang akan membantu dengan kemajuan kerjaya.

Mengapa D & E?

Kualiti: Sebagai sebuah institusi tradisional, bukan keuntungan, D & E berbangga mempunyai disediakan pelajar dengan pendidikan yang berkualiti tinggi sejak 1904.

Kelajuan: program dalam talian boleh siap dalam masa 12 bulan.

Nilai: Tiada yuran permohonan, tanpa yuran tersembunyi, dan hanya $ 400 / jam kredit, memastikan kos diramal dan berpatutan.

Kemudahan: 100% secara online tanpa kali login diperlukan.

Rangkaian: With kohort kecil, pelajar dapat membina hubungan dengan pelajar-pelajar lain dan ahli fakulti yang memudahkan pembelajaran mereka.

Lokasi

  • Elkins

    100 Campus Drive Elkins, W.Va. , 26241, Elkins

Program

    Institusi juga menawarkan:

    Soalan