Keystone logo
Craven Community College

Craven Community College

Craven Community College

pengenalan

Adakah anda bersedia untuk perubahan? Craven Community College dapat membantu anda memulakan perjalanan akademik yang sesuai dengan keperluan anda dengan pelbagai program ijazah, diploma, dan sijil dalam talian. Tidak pasti di mana hendak bermula? Hubungi atau tetapkan janji temu penasihat maya dengan salah seorang penasihat kami hari ini untuk membantu anda menemui peluang yang menanti anda.

Ditubuhkan pada tahun 1965, Craven Community College adalah sebuah kolej komuniti yang komprehensif dengan kampus di New Bern dan Havelock-Cherry Point.

Craven melayani lebih daripada 3,200 pelajar kurikulum dan hampir 10,000 pelajar pendidikan berterusan setiap tahun. Craven CC mempunyai pelbagai program, termasuk kursus perpindahan kuliah, kerjaya, dan penawaran pekerjaan, perkongsian dengan universiti empat tahun, pilihan latihan tenaga kerja khusus, kajian pengembangan, dan kelas kemahiran asas. Kolej ini menawarkan ijazah, diploma, dan sijil di banyak bidang. Program-program ini dapat memulakan anda dalam kerjaya yang hebat atau dapat membuat anda dalam perjalanan untuk memperoleh ijazah sarjana muda!

Kolej ini menampilkan program Teknologi Sistem Penerbangan yang diperakui FAA serta sejumlah tawaran penjagaan kesihatan, termasuk Kejururawatan, Pembantu Perubatan, dan Teknologi Maklumat Kesihatan. Melalui University Connections, perkongsian Craven dengan East Carolina University, North Carolina State University, dan Southern Illinois University, graduan Craven CC berpeluang melanjutkan pelajaran ke peringkat sarjana tanpa pernah meninggalkan kawasan ini.

Lokasi

  • New Bern

    College Court,800, 28562, New Bern

    Program

      Soalan