Keystone logo
Constructor University Undergraduate Programs

Constructor University Undergraduate Programs

Constructor University Undergraduate Programs

pengenalan

Kecemerlangan akademik dengan perspektif global

Inspirasi adalah tempat. Tempat untuk mendapatkan kelayakan untuk menjalankan tugas yang bertanggungjawab dalam masyarakat digital dan global. Sebuah universiti kampus swasta berbahasa Inggeris di Jerman dengan standard tertinggi dalam penyelidikan dan pengajaran mengikut konsep antara disiplin. Dengan matlamat untuk mengukuhkan orang ramai dan pasaran dengan penyelesaian inovatif dan program latihan lanjutan.

Sertai komuniti antarabangsa kami yang bertenaga di Universiti Konstruktor. Temui pelajar dari lebih 120 negara. Jadilah inspirasi.

Bayangkan Tempat Istimewa di Jerman

Temui Dunia, Temui Masa Depan anda, di Universiti Pembina.

Pendidikan di Universiti Pembina

Antarabangsa & Cemerlang: Belajar dalam Bahasa Inggeris – di Jerman!

Menyasarkan kerjaya yang memuaskan di syarikat perniagaan terkemuka, organisasi kerajaan atau institut penyelidikan - atau ingin diterima dalam program siswazah di salah sebuah universiti terkemuka dunia? Permulaan terbaik ialah pendidikan akademik transdisiplin dengan perspektif antarabangsa. Pendidikan yang akan memberi keutamaan kepada anda untuk menghadapi cabaran hidup dalam dunia yang saling berkaitan. Pendidikan yang anda akan terima di Constructor University Bremen.

5 Sebab Belajar di Universiti Konstruktor

 • Berorientasikan penyelidikan, universiti yang diiktiraf negeri
 • Nisbah pelajar kepada guru 1:16
 • Penglibatan penyelidikan awal dan kemudahan moden
 • Lebih 1,500 pelajar dari lebih 120 negara
 • Komuniti kampus yang berbahasa Inggeris dan rapat

Penyelidikan

Penyelidikan & Pemindahan merangkumi pelbagai aktiviti untuk menyokong kerjasama yang bermanfaat antara sains, perniagaan dan sektor awam.

Dilengkapi dengan kemudahan penyelidikan yang canggih, di Universiti Konstruktor kami bekerja dalam cara antara disiplin dan berkait secara global. Sama ada anda memperuntukkan projek penyelidikan konkrit kepada kami, ingin menggunakan teknologi inovatif atau ingin menjalin perkongsian penyelidikan untuk menyelesaikan masalah tertentu – kami berharap dapat mengetahui keperluan anda untuk membangunkan penyelesaian tersuai bersama-sama.

Gunakan pemindahan pengetahuan dan teknologi untuk kelebihan daya saing anda!

Kepakaran Universiti Pembina merangkumi:

 • Sains Hayat & Kimia
 • Fizik & Sains Bumi (termasuk. Sains Alam Sekitar)
 • Sains Komputer & Kejuruteraan Elektrik
 • Matematik & Logistik
 • Perniagaan & Ekonomi
 • Sains Sosial & Kemanusiaan
 • Psikologi & Kaedah

Mari bincangkan projek anda.

Kedudukan

Universiti Konstruktor disenaraikan sebagai salah satu daripada 300 universiti terbaik di seluruh dunia dan salah satu daripada lima universiti muda terbaik di Jerman dalam Kedudukan Universiti Times Higher Education (THE) 2019. Kami telah secara konsisten mencapai keputusan cemerlang dalam U-Multirank dan dalam ranking universiti terpenting di Jerman oleh Pusat Pengajian Tinggi.

Akreditasi

Akreditasi EFMD EquisAkreditasi AMBAAkreditasi AACSB

Lokasi

 • Bremen

  Jacobs University Bremen gGmbH Campus Ring 1 28759 Bremen, Germany, , Bremen

  Soalan