Keystone logo
Conestoga College Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (Kepujian) - Perakaunan, Audit dan Teknologi Maklumat
Conestoga College

Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (Kepujian) - Perakaunan, Audit dan Teknologi Maklumat

4 Years

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Request earliest startdate

CAD 19,535 / per year *

Pembelajaran jarak jauh, Di kampus

* Yuran pelajar Kanada: $6750.00 | Yuran pelajar antarabangsa: $15496.00

pengenalan

Program Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan dalam Perakaunan, Audit dan Teknologi Maklumat (AAIT) di Conestoga College ialah program ijazah unik yang menyediakan pelajar pendidikan komprehensif dalam perakaunan, audit dan teknologi maklumat.

Program ini bertujuan untuk melahirkan graduan yang memiliki kemahiran yang diperlukan untuk berjaya dalam persekitaran perniagaan global. Program ini termasuk teori, projek gunaan bersepadu dan syarat kerja koperasi berbayar, memberikan pelajar pengalaman praktikal.

Graduan program ini akan memenuhi keperluan pendidikan sarjana muda untuk kemasukan terus ke Program Pendidikan Profesional (PEP) Akauntan Profesional Bertauliah (CPA). Program ini juga menawarkan peluang kepada graduan program diploma perakaunan.

Di samping itu, ijazah AAIT telah menerima akreditasi pengecualian dengan Persatuan Akauntan Bertauliah Bertauliah (ACCA), menyediakan graduan dengan permulaan awal untuk mendapatkan jawatan ACCA penuh mereka. Conestoga College ialah ahli AACSB International - The Association to Advance Collegiate Schools of Business.

Kemasukan

Biasiswa dan Pembiayaan

Kurikulum

Hasil Program

Yuran Pengajian Program

Peluang kerjaya

Akreditasi

Mengenai Sekolah

Soalan