Keystone logo
College of Coastal Georgia Ijazah Sarjana Muda Sains dalam bidang Psikologi
College of Coastal Georgia

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam bidang Psikologi

Brunswick, Amerika Syarikat

Request duration

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Pembelajaran jarak jauh, Di kampus

biasiswa

Terokai peluang biasiswa untuk membantu membiayai pengajian anda

pengenalan

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam bidang Psikologi

KEPEKATAN AM KAMI AKAN DITAWARKAN DI CAMDEN CENTER!

 • penekanan Kepekatan Am penyelidikan asas dan gunaan dan persediaan untuk pendidikan berterusan pada peringkat siswazah kini lebih mudah untuk penduduk Camden County berbanding sebelum ini!
 • Kemajuan dalam teknologi jarak-pembelajaran ini membolehkan kami untuk kali pertama yang menawarkan pelengkap penuh kursus dalam Kepekatan Ketua di Camden Center.
 • Kursus akan disediakan sepenuhnya di lokasi, sepenuhnya dalam talian, live-distrim dalam masa sebenar antara kampus Brunswick dan Camden Center, dan dalam "hibrid" (gabungan di lokasi dan dalam talian) format.
 • Jatuh ini Dr. Drew akan mengajar Psikologi Pelarasan di Pusat Camden, Dr. Culley akan hidup-streaming Psikologi Komuniti antara kampus Brunswick dan Camden Center, dan Dr. Pope adalah teruja untuk mengajar kursus Teori Personaliti (juga hidup-distrim antara Brunswick dan Camden Center).

KAMI PENUMPUAN PERKHIDMATAN MANUSIA KINI DITAWARKAN SEPENUHNYA ON-LINE!

 • Bermula musim luruh ini, ia akan menjadi mungkin untuk melengkapkan ijazah Psikologi CCGA sepenuhnya dalam talian.
 • kepekatan Perkhidmatan Manusia kami telah direka bentuk semula untuk menjadi lebih mudah berbanding sebelum ini!
 • penawaran kursus baru termasuk dalam talian Kaedah Penyelidikan kursus khusus untuk major Perkhidmatan Manusia, serta Kelakuan baru kursus Analisis untuk membuka lebih kemungkinan kerjaya!
 • Kami juga menawarkan satu Internship Psikologi elektif buat kali pertama!
CCGAthree

Tinjauan Program

Ijazah Sarjana Muda Sains dalam bidang Psikologi dirancang untuk pelajar yang ingin membuat perbezaan dalam kehidupan orang lain atau menyediakan untuk kerjaya menekankan penyelidikan asas atau digunakan.

Psikologi adalah kajian saintifik tingkah laku dan proses mental. psikologi kontemporari merupakan satu bidang antara disiplin dengan banyak laluan untuk kerjaya yang pelbagai dari perkhidmatan untuk meningkatkan kesejahteraan individu dan kesihatan sosial masyarakat untuk penyelidikan akademik dan pengajaran. Program Psikologi di CCGA menawarkan laluan kerjaya untuk individu perkhidmatan yang berfikiran berminat untuk memperbaiki kehidupan dan masyarakat, dan individu akademik berfikiran cenderung kepada penyelidikan asas atau digunakan.

Misi Program Psikologi

The CCGA BS dalam program Psikologi akan menyediakan pelajar untuk perkhidmatan dan / atau kerjaya akademik dengan program yang ketat kajian dalam ilmu psikologi, termasuk teori, penyelidikan, dan kaedah kuantitatif asas dan psikologi digunakan.

Program Psikologi Tawaran Tiga Kepekatan

 1. Psikologi Perkhidmatan Manusia, medan baru muncul di persimpangan psikologi, kesihatan dan perniagaan
 2. Organisasi dan Komuniti Kepimpinan, medan gunaan, yang berpangkalan di organisasi dan komuniti psikologi dan perniagaan
 3. Psikologi umum, program sarjana muda tradisional kajian dalam persediaan untuk kerja-kerja graduan

Mengapa Psikologi di Coastal Georgia?

Sarjana Muda Sains Psikologi dari SACS akreditasi Kolej Coastal Georgia akan meletakkan anda untuk memenuhi impian anda.

pelajar psikologi kami belajar dengan fakulti cemerlang yang ulama yang dihormati, tenaga pengajar yang berpengalaman dan komited untuk kejayaan pelajar.

program tersendiri kami terdiri daripada kurikulum inovatif dan menggalakkan pelajar untuk mengintegrasikan kepentingan mereka sendiri dengan kerja kursus dan khidmat masyarakat. program ini berakhir dalam projek capstone yang berfungsi sebagai batu loncatan ke dalam tenaga kerja atau siswazah kajian.

Mengenai Sekolah

Soalan

Kursus Serupa

 • BA dalam Psikologi
  • Chicago, Amerika Syarikat
 • Bachelor in Psychology
  • Vilnius, Lithuania
 • Sarjana Muda Sastera dalam Psikologi Perniagaan
  • Marbella, Sepanyol