Keystone logo
Colby-Sawyer College

Colby-Sawyer College

Colby-Sawyer College

pengenalan

Watak Colby-Sawyer College

Colby-Sawyer adalah kolej seni dan sains liberal dinamik dan inovatif yang terletak di kawasan Lake Sunapee yang indah di tengah New Hampshire. Semasa karier kolej mereka, 100 peratus pelajar kami mengambil bahagian dalam satu atau lebih latihan dalam bidang pengajian mereka. Mereka juga membuat Portfolio Pembelajaran, di mana mereka menunjukkan kemajuan dan pencapaian yang berterusan. Kesemua pelajar kami membuat kesimpulan tahun mereka dengan projek Capstone, di mana mereka membangun dan mendemonstrasikan pengetahuan yang lebih dalam dalam bidang akademik mereka.

78561_H_P-3.jpg

Apa yang membuat Colby-Sawyer tersendiri?

 • Kejayaan pelajar adalah keutamaan nombor satu kami. Setiap keputusan utama di sini bermula dengan soalan: Bagaimana faedah pelajar kita?

 • Saiz kelas kecil kami (purata 19 pelajar) dan fakulti berbakat memberikan pelajar kami dengan perhatian peribadi dan persekitaran akademik yang mencabar namun menyokong.

 • Teknologi baru adalah penting untuk pendidikan pelajar kita. Di kampus tanpa wayar kami, setiap pelajar mencipta portfolio elektronik yang menjejaki kemajuan dan pencapaiannya di seluruh kerjaya kolej mereka.

 • Colby-Sawyer menggabungkan elemen kehidupan kolej pelajar - akademik, kokurikulum, sosial dan olahraga - menjadi pengalaman pendidikan yang padu.

 • 100 peratus pelajar kami memperoleh pengalaman pra-profesional yang penting dalam bidang pengajian mereka melalui satu atau lebih latihan, yang membolehkan mereka menerapkan pengetahuan dan kemahiran mereka dan membina rangkaian untuk peluang pekerjaan masa depan.

 • Pelajar kami mendapat peluang dan peluang yang luar biasa pada tahun pertama mereka, sama ada mereka mahu menyertai program kepimpinan, melaksanakan dalam acara teater atau rancangan rancangan kampus.

 • Alumni kami muncul sebagai warga negara yang berpendidikan tinggi, bersedia untuk menjadi profesional yang berjaya dan penyumbang positif kepada komuniti mereka.

 • Kampus kami terletak di Wilayah Lake Sunapee yang indah di New Hampshire dengan pemandangan gunung, hutan, dan tasik 360 darjah. Ia adalah tempat yang bagus untuk rekreasi luar dan hanya 90 minit memandu ke Boston.
78571_Bus-Ad-4.jpg

Kenyataan Misi Colby-Sawyer College

Colby-Sawyer College adalah Colby-Sawyer College persendirian dan swasta menawarkan program pendidikan sarjana dan lepasan yang berpusat di dalam seni liberal dan sains dan direka untuk mempersiapkan pelajar untuk profesion mereka dan kehidupan pembelajaran berterusan. Fakulti, kakitangan dan pelajar berusaha untuk mencapai kecemerlangan dalam pengajaran dan kolej pembelajaran kolej dan memupuk pertumbuhan akademik, intelektual dan peribadi pelajar. Kolej ini menyediakan pelajar untuk berkembang maju, dan memberi kesan positif kepada dunia yang dinamik, pelbagai, dan saling bergantung. Colby-Sawyer College diasaskan sebagai akademi pada tahun 1837 dan telah terlibat dalam pendidikan tinggi sejak 1928. Misi ini telah diterima pakai oleh Lembaga Pemegang Amanah pada 16 Oktober 2015. Semua pelajar Colby-Sawyer College akan:

 • belajar dan menggunakan pengetahuan luas, dengan kedalaman dalam bidang utama mereka

 • memperkayakan dan memperdalam pengetahuan diri mereka

 • berfikir secara kreatif dan kritikal

 • berkomunikasi dan berinteraksi dengan berkesan

 • bertindak secara beretika dan profesional

 • memahami dan menggunakan pelbagai perspektif.

Untuk maklumat lanjut, lawati halaman antarabangsa kami, http: // Colby-Sawyer .edu / aplikasi / aplikasi antarabangsa

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

 • New London

  541 Main St, NH 03257, New London

Soalan