Keystone logo
Claflin University Sarjana Muda Sastera dalam bahasa inggeris
Claflin University

Sarjana Muda Sastera dalam bahasa inggeris

South Carolina, Amerika Syarikat

0 Years

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Di kampus

biasiswa

Terokai peluang biasiswa untuk membantu membiayai pengajian anda

pengenalan

Claflin201

Belajar Bahasa Inggeris di Claflin, anda akan mendapat manfaat daripada saiz kelas kecil, fakulti berdedikasi dan pelbagai peluang untuk mempamerkan bakat anda. program dinamik kami akan menyediakan anda untuk kerjaya profesional dan menyediakan asas akademik yang kukuh untuk melanjutkan pendidikan anda di sekolah siswazah.

Kurikulum

Ijazah dalam bahasa Inggeris adalah salah satu jurusan yang paling serba boleh disediakan untuk pelajar yang berminat dalam membangun bertulis dan kemahiran komunikasi lisan. Sebagai utama Bahasa Inggeris di Claflin, anda akan meneroka pelbagai genre sastera, dari karya-karya penulis Afrika-Amerika berkata kepada William Shakespeare. Kursus termasuk kelas seperti Literary Genre dan Analisis, Advanced Komposisi, The American Novel, Shakespeare, Major Black Penulis dan Kritikan Sastera. Anda akan diberi peluang untuk memilih kursus-kursus anda berdasarkan bidang kepentingan, seperti sastera, penulisan kreatif, filem atau sejarah, manakala mengasah teknik anda secara bertulis, tatabahasa dan komposisi.

jurusan Bahasa Inggeris di Claflin boleh memilih kepekatan dalam Penulisan Kreatif membangunkan lagi kemahiran komunikasi bertulis. Kursus dalam kepekatan Penulisan Kreatif termasuk Penulisan Matematik Lanjutan, Advanced Poetry Penulisan dan Advanced Creative Nonfiction Penulisan bengkel.

Peluang pelajar dan Pengalaman

Sebagai Jenama Inggeris, anda akan mempunyai peluang untuk melengkapkan latihan dan menimba pengalaman dunia sebenar dalam bidang yang anda pilih. Anda juga boleh memilih untuk melengkapkan bawah umur daripada jabatan lain untuk meningkatkan kebolehpasaran anda apabila anda lulus. Pelajar-pelajar kita digalakkan untuk membentangkan penyelidikan ijazah pertama di persidangan.

pelajar yang layak boleh menyertai Sigma Tau Delta International English Honor Society, yang inducts ahli baru dua kali setahun. jurusan jabatan, pelajar kepujian dan lain-lain mendapat pengalaman berharga yang bekerja di penerbitan Jabatan, The Tatler surat berita. Semua jurusan Bahasa Inggeris adalah digalakkan untuk menyokong CLAFS (Claflin University Sastera Kesenian dan Persatuan Filem) siri ceramah dan program-program lain.

Kerjaya dan Hasil

Jenama Inggeris mempunyai banyak pintu terbuka kepada mereka selepas tamat pengajian. Setiap tahun, beberapa graduan Inggeris dari Claflin memasuki sekolah undang-undang dan sebuah universiti dalam bidang seperti perniagaan, sejarah, falsafah, kerajaan, perhubungan awam, kewartawanan, penerbitan dan pentadbiran kolej. alumni baru-baru ini kami termasuk peguam, pensyarah universiti, guru sekolah menengah, kaunselor bimbingan, ahli patologi pertuturan, pustakawan, wartawan, dan pekerja di sektor kerajaan persekutuan, korporat dan bukan keuntungan. Jenama Inggeris mendapati diri mereka dalam permintaan yang semakin meningkat dalam perniagaan dan pengurusan korporat, kerajaan negeri dan nasional, jualan, perdagangan dan penerbitan korporat dan perhubungan awam dan media.

Kemasukan Syarat

Pelajar boleh mengisytiharkan jurusan mereka sebagai mahasiswa apabila mereka dimasukkan ke Universiti Claflin. Pelajar juga boleh memindahkan ke dalam Bahasa Inggeris utama atau Bahasa Inggeris Pendidikan utama pada mahasiswa tingkat kedua mereka, tahun junior atau senior.Mengenai Sekolah

Soalan

Kursus Serupa

  • Bachelor of Arts in Literature
    • Lugano, Switzerland
  • Hons. Sarjana Muda Sastera dalam Pengajian Bahasa Inggeris dan Kebudayaan
    • Hamilton, Kanada
  • BA (Hons) dalam Kesusasteraan Inggeris
    • Lincoln, United Kingdom