Keystone logo
Claflin University

Claflin University

Claflin University

pengenalan

Dunia memerlukan berwawasan. Mereka yang mampu untuk membayangkan apa yang mungkin dan hala tuju masa untuk ke sana.

Hampir 150 tahun yang lalu, Claflin rosak halangan dalam pendidikan tinggi, menjadikannya universiti South Carolina yang pertama terbuka kepada semua tanpa mengira kaum. Hari ini, Claflin terus mengalu-alukan pelajar teladan dari semua kaum dan jantina yang menunjukkan semangat untuk mengubah bukan sahaja keadaan mereka sendiri, tetapi untuk mengubah dunia juga.

Kami percaya bahawa kebanyakan pemimpin yang dibuat, tidak dilahirkan. Tambahan pula, kami percaya bahawa pelajar dengan semangat, integriti dan kesediaan untuk bekerja keras mempunyai keupayaan semula jadi untuk menjadi pemimpin yang berwawasan. Sebagai pelajar Claflin, anda dicabar untuk merealisasikan potensi penuh anda, meninggalkan sini dengan pendidikan yang hebat yang akan melayani anda dengan baik di sekolah siswazah, dalam kerjaya - dan dalam kehidupan.

Kepimpinan berwawasan

Pemimpin masa depan mempunyai visi. Mereka melihat lebih jauh. Mereka bertindak dengan perspektif global. pemimpin berwawasan yakin untuk menjadi inovatif, untuk mewujudkan laluan mereka sendiri, untuk membimbing orang lain. Mereka percaya pada diri sendiri kerana mereka memahami dunia mereka dan bermotivasi untuk menjadikannya lebih baik. Kami melihat pemimpin yang berwawasan dalam anda dan akan membantu anda merealisasikan wawasan anda sendiri.

Kecemerlangan akademik

Kecemerlangan di mana-mana di sini. Ia boleh dilihat dalam keindahan kampus kami, kualiti fakulti kami, dan tahap institusi yang graduan kami diterima. Kami komited untuk memastikan anda mendapat semua yang anda perlukan untuk mencapai tahap yang tinggi kecemerlangan pelajar di sini di Claflin harapkan diri mereka sendiri.

Life Pada Claflin

Masyarakat kita adalah rapat, jadi peluang untuk penglibatan melimpah ruah. Anda akan menemui kalendar penuh dengan aktiviti kampus dan acara, lebih 66 pertubuhan pelajar, lapan fraternities dan sororities, sebuah kerajaan yang dinamik pelajar, kehidupan keagamaan yang memuaskan, dan banyak lagi. Ini adalah yang aktif, kampus yang terlibat di mana anda akan terlibat-awal, dan kerap.

Pengalaman nyata dunia

Pelajar-pelajar kita secara aktif melibatkan diri dalam peluang-peluang pendidikan profesional dan mendapat pengalaman berharga di luar bilik darjah dan dalam proses itu, mereka membina resumes sangat mengesankan. Dari penyelidikan peringkat tinggi, untuk latihan dan koperasi, untuk pertukaran pelajar dan belajar di luar negara, pengalaman-pengalaman praktikal boleh didapati di semua empat tahun pendidikan Claflin.

Kehidupan Selepas Claflin

Graduan kita pergi jauh. Mereka meninggalkan untuk belajar di sekolah siswazah dan profesional yang terkemuka di negara ini. Mereka pergi untuk kejayaan besar sebagai pemimpin berwawasan dalam syarikat-syarikat dan organisasi terkemuka di seluruh negara dan di seluruh dunia. Mereka meninggalkan dengan kedua pendidikan kepada sesiapa, salah satu yang membawa kepada kejayaan kerjaya dan kehidupan yang yang tetap berlaku.

Langkah seterusnya

Kami membangunkan pemimpin berwawasan dengan mencabar pelajar-pelajar kita untuk membayangkan kemungkinan untuk kehidupan mereka. Ini bukan sahaja tentang menyediakan anda untuk kerjaya. Ia mengenai persediaan anda untuk menjadi yang terbaik "anda" mungkin. Adakah anda bersedia untuk memenuhi potensi anda sebagai pemimpin yang berwawasan? Ketahui lebih lanjut mengenai, pendidikan yang mengubah dunia mengubah hidup di sini di Universiti Claflin.

Lokasi

Lokasi
  • Orangeburg

    400 Magnolia Street

    • facebook
    • youtube
    • twitter

Soalan