Keystone logo
Charter College - Including Aviation

Charter College - Including Aviation

Charter College - Including Aviation

pengenalan

Charter College adalah institusi pengajian tinggi swasta dan bebas yang menekankan arah baru untuk pendidikan. Charter College bukan kolej seni atau universiti liberal. Sebaliknya, Charter College mengambil elemen terbaik dari setiap institusi pendidikan yang dihormati ini untuk mewujudkan pengalaman unik dan inovatif yang memenuhi keperluan pelajar kami.

Kami menawarkan program latihan kerjaya dalam bidang perawatan kesihatan, perniagaan, pembantu veterinar, teknologi maklumat, dan kerjaya perdagangan terpilih. Kami menyediakan pendidikan fokus kepada kerjaya kepada para pelajar kami di ruang kerja hari ini dan disepadukan dengan teknologi, perisian, dan peralatan khusus industri.

Oleh kerana komitmen kami terhadap kejayaan pelajar kami, kami membuat penyelidikan tanpa henti mengenai jenis persekitaran yang terbaik untuk pertumbuhan pelajar secara keseluruhan, dan kemudian kami membuatnya. Kami menawarkan makmal dan kemudahan semasa industri, tenaga pengajar berpengalaman, dan jadual kelas yang fleksibel.

Lokasi

 • Vancouver

  Southeast Mill Plain Boulevard,17200, 98683, Vancouver

  • Long Beach

   West Broadway,100, 90802, Long Beach

   • Pasco

    outlet dr,5278, 99301, Pasco

    • Los Angeles

     State University Drive,5151, 90032, Los Angeles

     • Sandy

      700 East,9485, 84070, Sandy

      Soalan