Keystone logo
Universidad CEU - Cardenal Herrera

Universidad CEU - Cardenal Herrera

Universidad CEU - Cardenal Herrera

pengenalan

CEU Komuniti - UCH

Komuniti universiti dalam perkhidmatan masyarakat

Misi kami

Kami adalah Universiti Katolik, perintis dalam pembangunan projek pendidikan inovatif. Kami berorientasikan untuk membantu orang yang belajar dengan kami untuk memahami disiplin yang mereka pelajari dan untuk membangunkan aktiviti profesional mereka dengan integriti dan tanggungjawab. Rujukan kami adalah nilai-nilai kemanusiaan Kristian yang membentuk kriteria pemikiran dan tindakan kami untuk memperbaiki masyarakat.

Kami komited kepada masyarakat global yang kami mahu menyumbang:

 • Orang yang terlatih sepenuhnya, bersedia untuk membangunkan kehidupan awam dan menyumbang kepada peningkatan persekitaran mereka.
 • Penyelidikan dan pemindahan pengetahuan dan inovasi yang relevan.
 • Inisiatif keusahawanan yang berkaitan dengan projek perniagaan dan sosial.

Visi kami

Kami bercita-cita untuk mengukuhkan diri sebagai Universiti global , inovatif dalam semangat dan keusahawanan dalam tindakannya, yang menyebarkan sikap ini kepada masyarakat universiti supaya ia memindahkan mereka ke masyarakat. Sebuah universiti memberi tumpuan kepada pembentukan orang berharga dalam semua deria - intelektual, profesional dan manusia - dan melakukannya dengan lebih baik dan lebih baik.

Sebuah universiti bertekad untuk menjana , dengan sendirinya dan melalui graduannya, memberikan impak kepada masyarakat yang menyumbang kepada peningkatan dan menjadi rujukan antarabangsa dalam bidang pendidikan tinggi.

Komitmen dan tanggungjawab

Kami memikirkan akibat dari tindakan kami dan menghormati peraturan yang mengawal kami dan komitmen yang kami buat.

Peguambela Universiti CEU-UCH

Angka ini menghormati hak dan kebebasan profesor, pelajar dan pentadbiran dan kakitangan perkhidmatan, memandangkan tindakan badan dan perkhidmatan universiti yang berlainan.

Tindakan mereka sentiasa ditujukan untuk meningkatkan kualiti universiti di semua bidang dan tidak tertakluk kepada mandat yang penting selaras dengan prinsip kemerdekaan dan autonomi.

Maruah dan integriti

Kami mengiktiraf nilai yang wujud setiap manusia sebagai seorang yang rasional dan bebas.

Kami komited kepada kesaksamaan lelaki dan wanita. Kami adalah sebuah organisasi dan sebagai pemancar pengetahuan dan nilai.

Unit Kesaksamaan

Evolusi masyarakat ke arah realiti yang lebih saksama, adalah perlu bahawa ia melewati pemerbadanan di bawah syarat-syarat persamaan semua lelaki dan wanita yang tergolong dalamnya. Universiti sebagai pusat transmisi pengetahuan juga harus mengadopsi komitmen ini, menggunakan mekanisme yang mereka miliki, seperti unit kesetaraan, dan dengan itu mencapai matlamat yang dipercayakan kepada mereka.

 • Ia memaklumkan dan menasihati badan-badan pentadbir Universiti berhubung dasar kesaksamaan.
 • Menyedia, mengimplementasikan dan menilai Rancangan Kesetaraan di Universiti, yang akan menubuhkan objektif dan strategi untuk dicapai dari segi mempromosikan rawatan dan peluang yang sama di Universiti.
 • Ia memaklumkan tentang peraturan Universiti dan prosedur yang memberi kesan kepada kesaksamaan dan peluang jantina.
 • Ia menyokong kesedaran kajian untuk menggalakkan kesaksamaan.
 • Menggalakkan pengetahuan oleh kakitangan Universiti dan oleh para pelajar prinsip persamaan.
 • Menyebarkan aktiviti yang dijalankan ke atas isu kesamaan.

Hormat dan empati: Kami memberi perhatian khusus kepada hubungan dengan yang lain, mengiktiraf martabat setiap orang dan kerja mereka. Kami peka terhadap keadaan dan keperluan orang lain dan kami mengambil berat tentang setiap orang yang meminta pertolongan atau bimbingan.

Perpaduan: Kami menganggap bahawa kebaikan bersama adalah lebih daripada jumlah aset tertentu dan kami tahu bahawa usaha kolektif membolehkan kita mencapai pencapaian yang mustahil untuk dicapai secara individu.

Profesionalisme: Kami berusaha untuk memenuhi jangkaan orang-orang yang kami saling berhubungan dan berusaha keras untuk membangunkan aktiviti profesional yang masing-masing telah diamanahkan.

Inovasi: Kami berasa Universiti yang inovatif dalam pelbagai cara. Kami mencadangkan idea dan inisiatif baru untuk menyesuaikan diri dengan perubahan dan rangka kerja sosial dan profesional baru.

Integrasi: Kami percaya pada nilai perbezaan dan kami menganggap bahawa kami adalah sebahagian daripada keseluruhan yang sama, masyarakat CEU. Kami menambah perbezaan kami kerana kami menganggap mereka berharga, untuk memperkayakan diri sendiri dari segi budaya dan peribadi.

Kemasukan

Lokasi

 • Valencia

  Universidad CEU Cardenal Herrera C/ Luis Vives, 1

Soalan