Keystone logo
Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)

pengenalan

Masa yang anda mendapatkan dalam kolej akan menjadi sebahagian daripada sejarah: banyak rakan-rakan; pengalaman; laluan baru dan pembangunan kerjaya yang akan dibina.

Newton berbesar hati untuk mengambil bahagian dalam fasa hidup dan sentiasa akan menyokong kejayaan peribadi dan profesional mereka.

Lawati unit kami, menggalakkan pertukaran antara kampus, pertukaran idea, belajar, berseronok, menikmati sebanyak mungkin. fakulti, kakitangan dan struktur di sini untuk memastikan bahawa masa ini adalah yang paling menguntungkan mungkin.

masa depan anda: itulah yang Newton lain yang difikirkan. Oleh itu, apabila anda memilih untuk membina cerita anda dengan kami, kami tahu bahawa matlamat anda adalah kepuasan kerja. Untuk mencapai puncak potensi mereka, menyatukan tradisi dan kemodenan dalam struktur terbaik. Kami menawarkan pelbagai ijazah tradisional, teknologi dan jarak, dan siswazah. Tahap akademik adalah berkualiti tinggi dengan 80% daripada fakulti terdiri daripada guru-guru dan doktor, makmal moden, pusat-pusat dan pusat-pusat latihan dalam pelbagai bidang ilmu dan program-program penyelidikan dan pengembangan sains. Selain kualiti diiktiraf pengajaran dan memberi tumpuan kepada amalan, Newton sentiasa melabur dalam hubungan dengan pasaran, mewujudkan perkongsian penting untuk menyediakan pelajar dengan prospek yang terbaik dan peluang kerjaya.

Lokasi

  • Belo Horizonte

    R. Mal. Foch, 15 - Grajaú, Belo Horizonte - MG, 30431-189, , Belo Horizonte

    Soalan