Keystone logo
Centro Universitário Moacyr Sreder Bastos (UNIMSB)

Centro Universitário Moacyr Sreder Bastos (UNIMSB)

Centro Universitário Moacyr Sreder Bastos (UNIMSB)

pengenalan

Kolej Sejarah

Semuanya bermula lebih daripada tujuh dekad yang berdekatan Campo Grande dengan, projek pendidikan College Afonso Celso yang dilakukan kepada cita-cita, keperluan dan budaya Zon Barat Rio. Yang pertama unit pengajaran universiti, yang ditubuhkan pada tahun 1969, adalah Fakulti Ekonomi, Perakaunan dan Pentadbiran Sreder Moacyr Bastos.

Sejak tahun-tahun, kita belajar bahawa imej universiti ialah imej bagi setiap pelajar mereka - latihan mereka, pengetahuan mereka, pandangan dunia mereka, keupayaan mereka untuk menghadapi halangan. Dan, di atas semua, kesedaran kewarganegaraan. Pelajar adalah aset yang paling berharga, cermin kami. Oleh itu, kita tidak pernah membenarkan semata-mata penglihatan pasaran pendidikan bertindih dengan nilai-nilai etika.

Tradisi dan moden, kualiti kecemerlangan akademik dan semangat perintis, kecekapan dan kredibiliti, kemajuan teknologi dan infrastruktur yang terbaik di Zon Barat Rio de Janeiro / RJ. Semua ciri-ciri ini menentukan University Center Sreder Moacyr Bastos, yang membentuk bukan sahaja profesional yang baik bersedia untuk menghadapi pasaran kerja, tetapi di atas semua rakyat yang baik.

Misi kami ialah untuk menyumbang kepada pembinaan dan penyebaran pengetahuan, membolehkan rakyat kepada transformasi media sosial dan profesional. Dan keinginan untuk mencapai matlamat ini, dari saat kita mula mengintegrasikan kumpulan Pendidikan UNIESP menjadi lebih kuat dalam setiap daripada kita.

Misi

Misi kami ialah untuk menyumbang kepada pembinaan dan penyebaran pengetahuan, membolehkan rakyat kepada transformasi media sosial dan profesional. Dan keinginan untuk mencapai matlamat ini, dari saat kita mula mengintegrasikan Kumpulan Pendidikan UNIESP menjadi lebih kuat dalam setiap daripada kita.

Infrastruktur

Kampus Ibu Pejabat University Center Sreder Moacyr Bastos terletak di pusat kejiranan Campo Grande, barat perbandaran Rio de Janeiro. Mempunyai dua input, Kampus mudah untuk mencari dan membolehkan akses orang dari bahagian-bahagian yang berlainan di bandar dan juga dari majlis perbandaran lain.

Pintu masuk utama ke Kampus dihidupkan Rua Trinity Jurutera, # 229 dan akses yang lebih baik kepada blok A, B, C dan D kompleks pendidikan. Kemasukan kedua, yang terletak di Rua Costa Amaral, No. 360, akses terbaik kepada orang-orang yang bertujuan untuk menyekat E (Bangunan Evandro Lins e Silva).

Kampus Ibu Pejabat terdiri daripada, sebagai tambahan kepada bilik darjah, kawasan-kawasan berikut :. Teater Sreder Moacyr Bastos; . Bilik pawagam Prof .. Esther Figueiredo Ferraz; . Multi-sukan gimnasium; . Makmal anatomi dan kimia dan sains biologi; . Menteri Pusat Media Francisco Dornelles, terdiri daripada auditorium multimedia, radio kewartawanan makmal, akhbar menulis makmal, makmal agensi pengiklanan dan pengiklanan dan televisyen kewartawanan makmal; . Amalan undang-undang teras, yang dibentuk oleh dua makmal, pejabat juruterbang, bilik mahkamah, bilik Hakim, dan terutamanya dikhaskan untuk ruang badan kehakiman; . UniMSB galeri seni;.

. CIEE meletakkan Sreder Moacyr Bastos; . Perkhidmatan perbankan Tour Santander; . Perpustakaan; . Tempat letak kereta untuk murid berkeperluan khas, guru-guru dan pekerja, dengan kemasukan oleh Manai Street, # 116.

Kampus Ibu Pejabat University Center Srede Moacyr Bastos, lagi terdiri daripada sektor pentadbiran, penyelaras sarjana muda, sarjana dan lanjutan dan paderi itu.

Lokasi

  • Rio de Janeiro

    Rio de Janeiro, Brazil

Soalan