Keystone logo
Centro Universitário Assunção (UNIFAI)

Centro Universitário Assunção (UNIFAI)

Centro Universitário Assunção (UNIFAI)

pengenalan

Assumption University Center komited untuk pendidikan, yang diilhamkan oleh nilai-nilai evangelis dan prinsip-prinsip kebebasan bersuara. Menyediakan profesional masa depan untuk menggunakan kewarganegaraan dan melayakkan mereka untuk pasaran buruh.

Mengajar di UNIFAI, dalam hubungan dengan penyelidikan dan perkhidmatan kepada masyarakat, bertujuan untuk peningkatan kualitatif graduan, menekankan pembangunan peribadi dan latihan untuk penambahbaikan yang berterusan, sama ada melalui kursus-kursus selepas tamat pengajian sensu dan apefeiçoamento, sama ada melalui kumpulan-kumpulan belajar.

Sebagai sebuah institusi Katolik, menggalakkan pendidikan humanistik dan penyertaan dan latihan mengajar berasaskan dialog sebagai cara untuk pemahaman yang lebih baik di kalangan guru-guru, pelajar dan kakitangan.

Pelan Pembangunan Institusi (IDP) dari Assumption Pusat Universiti memenuhi keperluan dasar pendidikan Brazil dan memenuhi garis panduan Doktrin Sosial Gereja, dikhaskan untuk institusi Katolik pendidikan.

Lokasi

  • São Paulo

    Rua Afonso Celso, 671 / 711, Vila Mariana - SP, , São Paulo

    Soalan