Keystone logo
Centre College

Centre College

Centre College

pengenalan

Centre College menawarkan lebih daripada 50 jurusan, kanak-kanak bawah umur, program pra-profesional dan dua peringkat, dan perkongsian siswazah. Anda boleh merancang jurusan anda sendiri dengan berunding dengan penasihat anda. Sepanjang sejarah, Center tetap teguh dalam misinya memberikan pendidikan unggul dalam tradisi seni liberal.

Centre College dan orang-orangnya telah banyak dibanggakan dan berterima kasih pada masa lalu: pemimpin yang cemerlang yang menunjukkan pilihan yang konsisten untuk kualiti berbanding kuantiti, generasi guru dan pelajar yang setia, dan kumpulan alumni yang sangat berjaya. Tetapi yang sama pentingnya antara sifat-sifat ini adalah rasa hubungan dengan masa lalu, memberi makna tambahan kepada masa kini dan memberi inspirasi agar tradisi ini dapat diteruskan di masa depan.

Pelajar Centre College akan belajar di luar negara, mempunyai peluang magang atau penyelidikan, dan lulus dalam empat tahun. Kedua-dua latihan dan pengalaman penyelidikan mencabar pelajar untuk terus belajar mengenai bidang akademik yang mereka pilih dengan "melakukan" disiplin yang mereka pelajari di dalam kelas. Kami menyokong janji kami untuk pendidikan peribadi yang sangat menarik dan sangat terjamin dengan jaminan. Sekiranya anda memenuhi jangkaan akademik dan sosial yang tetap, anda akan melengkapkan ketiga-tiga bahagian Komitmen Pusat, atau Kolej akan menyediakan sehingga satu tahun pengajian percuma tanpa tuisyen.

Centre College diiktiraf oleh Persatuan Selatan Kolej dan Suruhanjaya Sekolah di Kolej untuk menganugerahkan Ijazah Sarjana Muda Sastera dan Sarjana Sains.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Danville

    West Walnut Street,600, 40422, Danville

    Soalan