Keystone logo
Central Methodist University

Central Methodist University

Central Methodist University

pengenalan

Ditubuhkan pada tahun 1854, Central Methodist University adalah universiti seni empat tahun, swasta, dan liberal. Kampus utama CMU, rumah kepada Kolej Seni Liberal dan Sains (CLAS), terletak di Fayette, Missouri, mendaftarkan 1,100 pelajar. Lebih 4,000 pelajar menghadiri Kolej Pengajian Siswazah dan Lanjutan CMU (CGES), yang menawarkan kelas dalam talian dan di laman web di seluruh Missouri dan rantau ini. CMU bersekutu dengan United Methodist Church dan mengalu-alukan pelajar semua agama.

Central Methodist University terkenal dengan program pendidikan tinggi dan graduan yang berkualiti tinggi, pengalaman pembelajaran berpusatkan nilai dan hubungan gereja yang telah lama bertahan, tradisi seni liberalnya yang kuat, penekanannya pada perkembangan watak dan kepimpinan, dan kejayaan graduan menerusi pendidikan dan profesional. Dicirikan oleh kecemerlangan akademik dan proaktif, perkhidmatan pelajar peribadi, program ditawarkan di Fayette dan statewide melalui teknologi pembelajaran jarak jauh serta melalui perkongsian dengan sekolah, gereja, hospital, dan institusi pengajian tinggi lain.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Fayette

    411 Central Methodist Square, 65248, Fayette

Soalan