Keystone logo
Centenary College of New Jersey

Centenary College of New Jersey

Centenary College of New Jersey

pengenalan

Centenary University mempunyai tradisi selama 150 tahun untuk menyediakan seni liberal dan pengajian profesional berkualiti tinggi sambil membantu pelajar memperoleh kemahiran dan hubungan yang mereka perlukan untuk maju dalam dunia hari ini.

Terletak di tengah-tengah wilayah Skylands di barat laut New Jersey yang bersejarah, Centenary adalah komuniti universiti swasta, ko-pendidikan dan rapat - persekitaran di mana setiap profesor dan kakitangan melabur dalam kejayaan pelajar kita.

Di kampus utama kami di Hackettstown, NJ, pusat ekuestrian peringkat kebangsaan dan pusat pembelajaran di luar kampus, kami mendaftarkan kira-kira 1,100 pelajar sarjana dan hampir sama jumlah pelajar dewasa dan siswazah. Pelajar kami mengikuti minat akademik mereka dalam program sijil sarjana, sarjana dan profesional. Lebih daripada separuh daripada profesor sepenuh masa kami telah memperoleh PhD.

Centenary University memberikan program ijazah yang diakreditasi dan pengalaman pembelajaran yang komprehensif untuk mempersiapkan pelajar untuk profesion pemikiran kritis dan tindakan serantau dan global dalam persekitaran yang menyokong dalam budaya perkhidmatan.

Menjadi jantung intelektual, ekonomi & budaya Wilayah Skylands.

Lokasi

  • Hackettstown

    Jefferson Street,400, 07840, Hackettstown

    Soalan