Keystone logo
Carroll University Sarjana Muda Perakaunan
Carroll University

Sarjana Muda Perakaunan

Waukesha, Amerika Syarikat

4 Years

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 36,400 / per year *

Di kampus

* bayaran tambahan mungkin dikenakan

pengenalan

Jika anda berminat dalam kepimpinan dan suka memecah nombor dan menyelesaikan masalah yang rumit, kerjaya dalam perakaunan mungkin sesuai untuk anda. Bekerja dalam bidang kewangan adalah lebih daripada sekadar mengimbangi buku cek. Perniagaan beroperasi dengan jayanya apabila kewangan mereka kukuh dan pekerja mereka dapat membuat keputusan termaklum tentang cara syarikat mereka beroperasi. Ijazah dalam perakaunan akan memberi anda fleksibiliti untuk menggunakan kemahiran anda dalam matematik, komunikasi, dan membina hubungan dalam pelbagai peranan di seluruh organisasi.

Carroll Universityjurusan perakaunan menyediakan anda untuk membuat keputusan dengan berkesan dan menyediakan perkhidmatan kewangan yang bekerja dalam pelbagai persekitaran perniagaan di seluruh sektor awam, swasta atau kerajaan.

Akauntan bekerja dalam banyak tetapan yang berbeza, daripada firma CPA kepada syarikat swasta. Perniagaan yang berjaya yang berbelanja dan memperoleh wang memerlukan seseorang yang berpengalaman untuk menguruskan operasi kewangan mereka. Dan sementara akauntan bertanggungjawab terutamanya untuk tugas tersebut, sesiapa sahaja yang menguruskan jabatan atau kawasan dengan belanjawan harus dapat mentafsir data dan membuat keputusan perniagaan berdasarkan maklumat kewangan.

Ijazah dalam perakaunan akan memberikan anda pelbagai pilihan kerjaya dalam bidang tersebut. Semasa anda berada di Carroll, anda akan berpeluang mengikuti kursus tentang undang-undang perniagaan, cukai, pengauditan dan banyak lagi sambil anda berusaha ke arah landasan pilihan anda. Pelajar yang berjaya dalam program yang ketat ini memahami logiknya, bersikap terbuka dan terdorong.

Pelajar juga mempunyai peluang unik untuk bertemu profesional dan alumni kewangan tempatan semasa tahun muda mereka semasa mereka bersedia untuk latihan amali yang diperlukan. Kursus ini memperkenalkan pelajar kepada profesional perniagaan ini dalam suasana yang selesa di kampus yang membolehkan mereka menjalin rangkaian dan belajar tentang latihan amali yang tersedia. Apabila tiba masanya untuk mencari sendiri, anda akan bekerjasama dengan ahli fakulti yang akan menempatkan anda di beberapa firma dan organisasi CPA terbaik di tenggara Wisconsin. Kerana kejayaan program amali, ramai pelajar menerima tawaran kerja sebelum mereka menamatkan pengajian.

Program kami juga berfungsi dengan baik untuk pelajar bukan tradisional yang bekerja untuk melengkapkan ijazah sarjana muda mereka atau bersiap sedia untuk mengambil peperiksaan CPA. Kami menawarkan kelas pada waktu malam untuk menampung jadual kerja, dan kebanyakan pelajar boleh mencapai mana-mana matlamat dalam masa dua tahun.

Disebabkan oleh permintaan yang tinggi terhadap perniagaan, jawatan perakaunan akan sentiasa menjadi satu keperluan, meninggalkan pilihan untuk pertumbuhan pekerjaan dan kemajuan terbuka luas.

Major ini berpasangan dengan baik dengan pelajar bawah umur seperti kewangan, sains aktuari, sains komputer, teknologi maklumat, Sepanyol atau Perancis.

Hasil Program

Biasiswa dan Pembiayaan

Kurikulum

Kemasukan

Yuran Pengajian Program

Testimoni Pelajar

Mengenai Sekolah

Soalan