Keystone logo
Bucknell University Freeman College of Management Sarjana Muda Sains dalam Pentadbiran Perniagaan - Analisis & Pengurusan Operasi
Bucknell University Freeman College of Management

Sarjana Muda Sains dalam Pentadbiran Perniagaan - Analisis & Pengurusan Operasi

Lewisburg, Amerika Syarikat

Request duration

Inggeris

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Request study format

biasiswa

Terokai peluang biasiswa untuk membantu membiayai pengajian anda

pengenalan

Jurusan analisis perniagaan Bucknell akan mempersiapkan anda untuk mengubah data menjadi wawasan yang perlu dilakukan oleh organisasi untuk memetakan masa depan mereka. Dengan bekerja rapat dengan fakulti kami yang berpengalaman, anda akan menghadapi masalah sebenar, memastikan bahawa anda lulus bukan sahaja dapat memproses data dan mengembangkan model, tetapi juga dengan kepemimpinan, komunikasi dan kemahiran membuat keputusan majikan. Anda juga akan meneroka isu etika yang lebih luas yang berkaitan dengan pengumpulan dan analisis data, lulus yang disiapkan untuk pekerjaan di industri dari sukan hingga penjagaan kesihatan hingga pemasaran. Apa sahaja jalan kerjaya yang anda ikuti dalam bidang pertumbuhan tinggi ini, anda akan bersedia untuk menjadi pelayan maklumat yang mengubah dunia.

Mulakan Syarikat Sebenar, Memperoleh Keuntungan Sebenar, pada Tahun Pertama atau Kedua Anda

Pengurusan 101 - kursus pengalaman pertama yang dipelopori di Bucknell - memberi peluang kepada pelajar untuk membentuk syarikat sebenar yang berfungsi untuk memberi manfaat kepada badan amal tempatan. Di dalamnya, anda akan ditugaskan untuk mengatur perusahaan anda dari bawah ke atas. Anda akan membuat keputusan mengenai kepemimpinan, mengembangkan produk dan menjualnya atas nama pelanggan yang bergantung pada perniagaan anda untuk menyokong karya amal mereka. Jurusan pengurusan biasanya mengambil Pengurusan 101 sebagai pelajar tahun pertama atau pelajar menengah, jadi anda akan terbenam dalam pengalaman yang mencabar - ada yang mengatakan mengubah hidup - pengalaman yang akan memperdalam pengalaman anda sejak awal pendidikan Bucknell anda.

Mengenai Sekolah

Soalan

Kursus Serupa

 • Pengurusan Perniagaan BSc (Kepujian) dengan Pemasaran
  • London, United Kingdom
  • Manchester, United Kingdom
  • + 1 lebih
 • BSc (Hons) Pengurusan Perniagaan Strategik Antarabangsa
  • Manchester, United Kingdom
  • Birmingham, United Kingdom
 • Ijazah Berganda dalam Ekonomi + Analitis Perniagaan
  • Córdoba, Sepanyol
  • Seville, Sepanyol