Keystone logo
© Bryant University
Bryant University Undergraduate

Bryant University Undergraduate

Bryant University Undergraduate

pengenalan

Mengenai Bryant

Bryant adalah universiti New England swasta dengan tradisi inovasi dan visi global untuk berjaya. Program akademik kami dibezakan dengan integrasi perniagaan dan seni dan sains dengan perspektif global.

Mempercepatkan kerjaya anda

Program ijazah siswazah Universiti Bryant yang diiktiraf secara nasional menawarkan kelebihan daya saing kepada anda untuk mendapat permintaan.

 • 100% sentuhan tinggi. Saiz kelas yang kecil, bimbingan peribadi, dan fakulti penyayang dan menyokong membantu menyesuaikan pengalaman anda dengan aspirasi kerjaya anda.
 • 34% kenaikan gaji. Daripada gabungan ijazah siswazah yang ditawarkan di Bryant, ini adalah purata kenaikan gaji, menurut "Nilai Ekonomi Jurusan Kolej."
 • Kurikulum A+. Profesor kami adalah pemimpin yang terkenal dalam pengkhususan mereka. Pengajaran mereka menggabungkan teori terkini dengan pendekatan praktikal.
 • Kemudahan terbaik. Pusat Inovasi Akademik telah memenangi penghormatan kebangsaan; pelajar siswazah meletakkan kemudahan Bryant "sangat baik" atau "cemerlang" (tinjauan 2018).

Inisiatif Strategik

Empat Objektif Strategik

Melihat ke masa hadapan, Universiti Bryant berdedikasi untuk mencapai empat objektif strategik:

 • Kecemerlangan akademik yang semakin hebat.
 • Pendidikan seluruh orang, untuk berjaya di tempat kerja yang berasaskan teknologi.
 • Membina komuniti AS dan antarabangsa yang pelbagai dan inklusif.
 • Menginspirasi semangat kolektif dan komitmen para pelajar, fakulti, kakitangan, alumni, dan rakan-rakan kita.

Keempat objektif strategik ini akan dicapai melalui inisiatif khusus yang direka untuk menyediakan warga global yang baik untuk kehidupan dan kerjaya yang produktif. Inisiatif ini termasuk:

 • Meningkatkan kecemerlangan akademik dalam program siswazah di Kolej Perniagaan.
 • Membina Pusat Pengajian Sains Kesihatan dengan kedua-dua sijil dan program siswazah berorientasikan pengurusan.
 • Mengintegrasikan ke dalam kurikulum kajian dan penggunaan sains data, analisis, dan mata pelajaran berkaitan teknologi tambahan untuk memenuhi keperluan tempat kerja masa depan.
 • Memperluas jangkauan antarabangsa Bryant menjangkau China ke negara-negara dan budaya lain termasuk Latin dan Amerika Selatan.
 • Meningkatkan salah satu aset Bryant yang paling penting - kampus kediaman kami yang selamat dan indah - untuk menarik dan mengekalkan pelajar terbaik dalam pasaran yang semakin kompetitif.

Berpartner dengan Komuniti Perniagaan

Sejak mula membuka pintunya pada tahun 1863, Universiti Bryant telah membangunkan program pendidikan sarjana muda, siswazah dan eksekutif yang seiring dengan perubahan keperluan perniagaan dan masyarakat. Pendekatan ini menyediakan graduan berkemahiran tinggi dan menyediakan syarikat peluang untuk bekerja dengan fakulti dan pelajar Bryant, secara serentak mengakses pakar industri dan generasi terkini pemimpin perniagaan yang akan datang.

Bryant gembira dapat berkongsi dengan anda beberapa cara korporat bekerja dengan Universiti dan mengalu-alukan minat dan penglibatan anda dalam program kami. Peluang-peluang untuk perkongsian adalah tidak berkesudahan dari perkhidmatan perundingan, penajaan, dan peluang hadiah amal, sarjana muda dan ijazah, pendidikan eksekutif dan program sijil profesional, dan akses kepada kumpulan bakat kaya calon pekerjaan. Kami berharap dapat bekerjasama dengan anda dalam masa terdekat.

Pejabat Perhubungan Korporat & Yayasan:

 • Menyelaras peluang penajaan untuk acara Universiti.
 • Draf cadangan untuk sokongan keutamaan Universiti.
 • Berkhidmat sebagai pautan kepada ratusan organisasi awam dan swasta yang menyokong misi Bryant.
 • Melibatkan pelajar dan alumni Bryant dengan syarikat dan asas.

Syarikat

Kerjasama dengan Universiti Bryant menawarkan lebih daripada sekadar akses kepada pekerja masa depan yang berbakat; ia menawarkan syarikat anda peluang unik untuk bekerjasama dengan pemimpin yang dinamik dalam pendidikan.

Kemampanan

Kemapanan di Bryant menggalakkan visi global Bryant, komitmen kami terhadap inovasi perniagaan, dan seni dan sains.

Kemampanan di Bryant melengkapi pelajar kami dengan kemahiran dan alat yang diperlukan untuk bersaing dan mengambil bahagian dalam ekonomi ini sambil menyediakan peluang untuk penglibatan dan pembelajaran masyarakat.

Kemampanan di Bryant terdiri daripada penglibatan pihak berkepentingan lintas kampus yang merangkumi Jawatankuasa Kemampanan, Pasukan Teropong Kemapanan, dan kumpulan SustainUs pelajar.

Universiti Bryant telah menerima penarafan STARS Silver sebagai mengiktiraf pencapaian kemampanannya daripada Persatuan untuk Kemajuan Kelestarian dalam Pendidikan Tinggi (AASHE).

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

 • Smithfield

  Douglas Pike, 1150, 02917, Smithfield

Soalan