Keystone logo
Boston Baptist College

Boston Baptist College

Boston Baptist College

pengenalan

Di Boston Baptist College , kami percaya bahawa kolej seharusnya bukan sekadar masa untuk pertumbuhan mental tetapi juga pertumbuhan rohani. Kami percaya pendidikan dan kerohanian alkitabiah dapat dan harus berjalan seiringan.

Kami mencabar pelajar kami untuk berfikir secara alkitabiah dengan mendorong semua pelajar untuk mencapai kecemerlangan akademik dan mengejar kecemerlangan rohani dan teologi dengan menyediakan setiap pelajar teknik untuk hermeneutik alkitabiah yang tepat dan menerapkan Kitab Suci ke dunia fizikal.

Kami mendorong pelajar kami untuk mencari secara global dengan memberikan banyak peluang kepada pelajar untuk belajar di luar negara. Program Perjalanan Pengajian tahunan kami telah mengangkut pelajar di seluruh dunia selama lebih dari satu dekad. Program pengajian di luar negara yang terkenal telah membantu pelajar belajar di luar kelas di Israel, Itali, Yunani, Turki, Iceland, Jerman, Perancis, Israel, Ireland, Inggeris, dan Mesir!

Kami terus mencabar pelajar kami untuk menggunakan kemahiran yang mereka pelajari di dalam kelas dan menggunakan kemahiran tersebut untuk membina Kerajaan Tuhan di bumi ini.

Lokasi

  • Boston

    Metropolitan Avenue,950, 02136, Boston

    Soalan