Keystone logo
Birmingham-Southern College

Birmingham-Southern College

Birmingham-Southern College

pengenalan

Anda boleh pergi ke mana-mana sahaja untuk ijazah kolej. Di Birmingham-Southern College , kami komited untuk bekerja dalam rangka kerja seni liberal untuk menawarkan pengalaman pengalaman yang anda perlukan untuk berjaya-tidak kira bidang yang anda pilih. Tempoh Eksplorasi Januari unik kami memberikan anda empat minggu kelonggaran untuk mengejar impian anda, dan program akademik kami yang terkemuka akan memberi anda kemahiran untuk berjaya.

Di BSC, anda akan:

Terokai dunia dan temukan nafsu anda sendiri. Ambil kelas yang memberi inspirasi kepada anda atau melawat negara yang anda lihat di peta sahaja. Buat kawan yang memberi anda perspektif baru mengenai kehidupan, mengembangkan cakrawala anda di kelab kampus, atau menguji had anda di bidang permainan. Anda akan menemui jalan anda sendiri, semua ketika membina kemahiran majikan hari ini mahu.

Mengalami pembelajaran dengan cara yang baru. Mengatasi cabaran yang tidak pernah anda bayangkan, kemudian ambil apa yang anda pelajari di luar kelas. Apa sahaja yang anda pilih sebagai magang, penyelidikan dengan profesor, bimbingan satu sama lain, projek perkhidmatan, atau ciptaan anda sendiri-anda akan mendapat alat yang anda perlukan untuk berjaya dalam dunia kerja.

Excel sebelum tamat pengajian dan seterusnya. Pelajar kami adalah antara yang terbaik, dan alumni kami melebihi semua jangkaan. Sama ada senator AS, pengarah muzium, pengarang pemenang hadiah, saintis NASA, peguam, usahawan, pakar perubatan, atau lebih, mereka memuji BSC untuk kejayaan mereka. Bukan itu sahaja, tetapi mereka ingin membantu anda mencapai matlamat anda.

Lokasi

  • Birmingham

    Birmingham-Southern College 900 Arkadelphia Road, AL 35254, Birmingham

    Soalan