Keystone logo
© BIMM University
BIMM University

BIMM University

BIMM University

pengenalan

Di Universiti BIMM, kami menyediakan pelbagai kursus dalam muzik moden, seni persembahan, pembikinan filem dan teknologi kreatif kepada lebih 8,000 pelajar di 14 sekolah di UK, Ireland dan Jerman. Kami mempunyai komitmen lama untuk menyediakan kualiti tertinggi dalam pendidikan industri kreatif, membolehkan pelajar memaksimumkan potensi kerjaya mereka.

Selama 40 tahun, kami telah melengkapkan pelajar kami dengan pengetahuan dan kemahiran yang mereka perlukan untuk memenuhi permintaan industri kreatif – dan berasa bersedia untuk industri. Di luar kehidupan akademik, BIMM University menawarkan komuniti yang dibina atas semangat, kreativiti dan sistem kepercayaan bersama. Budaya inklusif kami adalah teras kepada semua yang kami lakukan, mengikat kami bersama dan memacu kami ke hadapan.

Mengenai Universiti BIMM

Universiti untuk industri kreatif

Selama 40 tahun, BIMM University telah melengkapkan pelajar kami dengan pengetahuan dan kemahiran yang mereka perlukan untuk memenuhi permintaan industri kreatif.

Sebagai pelajar BIMM, anda akan menjadi sebahagian daripada komuniti kreatif yang unik dengan akses kepada sambungan yang tiada tandingan dan pengalaman industri dunia sebenar. Anda akan berpeluang menjadi diri sendiri dan belajar dalam persekitaran yang bekerja rapat dengan industri yang akan anda temui.

Kami mereka bentuk pendidikan kami untuk benar-benar memenuhi keperluan industri kreatif hari ini dan masa depan. Kami menawarkan kursus dalam muzik, filem, media dan seni persembahan. Program kami diiktiraf kerana kualiti pengajaran terbaik mereka dan sangat dihormati oleh majikan dalam industri.

Mentakrifkan semula pendidikan industri kreatif untuk manfaat semua

Universiti BIMM menempatkan lebih 8,000 pelajar dari 100 negara berbeza. Kami berbangga dengan komuniti kakitangan dan pelajar kami yang pelbagai, di mana kerjasama dan rangkaian adalah teras kepada etos kami.

BIMM memberi inspirasi kepada generasi profesional industri yang akan datang melalui penciptaan persekitaran pembelajaran inklusif dan kreatif yang menghapuskan halangan dan mewujudkan peluang untuk penyertaan yang sama dalam industri kreatif.

Lokasi

 • Brighton

  Brunswick Street West, 38-42, BN3 1EL, Brighton

  • Dublin

   62 – 64 Francis St, The Liberties, Dublin 8, D08 X209, Dublin

   • Birmingham

    93-96 Floodgate St, Deritend, B5 5SR, Birmingham

    • Manchester

     Bank House, Faulkner St, Manchester, M1 4EH, Manchester

     • London

      Barclay House, Effie Rd, SW6 1EN, London

      • Bristol

       25 King Square, BS2 8JN, Bristol

       • Berlin

        Bouchéstraße, 12, 12435, Berlin

        • Essex

         Southend Road, Essex, SS17 8JT, Essex

         Soalan