Keystone logo
bib International College

bib International College

bib International College

pengenalan

Companion, Chanceneröffner, pemaju kekuatan

Dengan memulakan untuk kejayaan: The bib International College menyediakan latihan amali dan kajian peluang dalam industri sains komputer, perniagaan, reka bentuk media masa depan dan permainan. Dengan latihan negeri yang diluluskan oleh kami, kami menemani anda dalam perjalanan anda: dari pusat pendidikan yang kolej teknikal atau sekolah tinggi untuk ijazah sarjana muda antarabangsa.

40 tahun latihan yang berjaya

akar kita kembali ke 1972 - pada masa itu perintis komputer Heinz Nixdorf mengasaskan pusat pendidikan untuk profesion pemprosesan maklumat. Dari hari ini bib International College muncul. Dengan kerjasama rapat dengan syarikat-syarikat terkenal dan universiti telah membantu membentuk kursus moden bib dari awal. Di lokasi kami Bergisch Gladbach, Bielefeld, Hannover dan Paderborn, kami telah jauh membawa lebih daripada 30,000 graduan di landasan yang betul.

Pengalaman kami, rangkaian dan berdekatan kami kepada pasaran, kita tahu apa kemahiran adalah permintaan di kalangan perniagaan dan pendidikan kita bersetuju konsisten di atasnya. majikan yang berpotensi menghargainya. Latihan dengan kami reputasi yang sangat baik - dan membuka pintu kepada banyak peluang.

sokongan individu

latihan anda di bib International College bukan sahaja akan membawa anda secara profesional di jalan raya untuk kejayaan, tetapi menyeronokkan. Untuk ini kami menyediakan motivasi, meningkatkan prestasi Lernumgebungund disasarkan sokongan individu.

guru-guru kita adalah sama berkelayakan sebagaimana dilakukan dan mempunyai kejayaan anda sentiasa dalam pandangan. Dengan pendekatan pembelajaran yang inovatif dan kaedah mereka memberi pengetahuan teknikal yang mendalam. Selain itu, anda membantu kajian jurulatih kami dengan berkesan dan berjaya belajar dan menemani anda dalam pembangunan peribadi anda.

Bukan sahaja kejayaan graduan kita bercakap untuk kualiti latihan kami. Sebagai salah satu daripada penyedia latihan pertama di Jerman, kami mempunyai 1998 sijil mengikut DIN EN ISO 9001 dan seterusnya. Of Persatuan Industri Jerman untuk promosi dan pensijilan sistem jaminan kualiti dalam pendidikan vokasional (CERTQUA) telah diperolehi. pensijilan tersebut diperbaharui setiap tiga tahun; diberikan setiap tahun kepada pemeriksaan. Bagi memastikan tahap yang tinggi latihan kami mampan, pengurusan kualiti kami untuk mematuhi piawaian pendidikan pusat dan tumpuan konsisten kepada keperluan pelajar dan pasaran yang menyediakan.

Sebarang pertanyaan: Di sini anda boleh mencari maklumat tambahan mengenai bib International College .

Lokasi

 • Bergisch Gladbach

  Hauptstraße 2,, 51465, Bergisch Gladbach

 • Paderborn

  Fürstenallee 5,, 33102, Paderborn

 • Bielefeld

  Meisenstraße 92,, 33607, Bielefeld

 • Hanover

  Freundallee 15, 30173, Hanover

Soalan