Keystone logo
BHDI Beverly Hills Design Institute

BHDI Beverly Hills Design Institute

BHDI Beverly Hills Design Institute

pengenalan

Beverly Hills Design Institute telah menetapkan misi untuk melayani majikan dan komuniti mereka dengan menyiapkan populasi pelajar yang pelbagai dan berkelayakan untuk menjadi profesional yang bertanggungjawab yang komited untuk pembelajaran sepanjang hayat dan dilengkapi dengan asas akademik yang kukuh dan kecekapan khusus kerjaya.

Beverly Hills Design Institute menawarkan program pendidikan fesyen yang inovatif, mencabar, dan fleksibel untuk memperkaya masyarakat melalui ciptaan yang meningkatkan tahap keaslian, estetika, kualiti, kecerdasan, dan kecanggihan.

Untuk mencapai tujuan ini, Beverly Hills Design Institute mengikuti, menyampaikan, dan mempromosikan intipati, prinsip, dan konsep Haute Couture yang diterjemahkan oleh penyelidikan Kecantikan, Keharmonian, Keanggunan, Kesempurnaan, dan Keunikan.

Tempat pasar menjadi lebih pelbagai, spesifik, diperibadikan, dan membina pasar mikro yang mensasarkan pelanggan individu dengan keperluan yang semakin meningkat untuk produk yang sesuai dengan keperibadian unik mereka.

Beverly Hills Design Institute merespon permintaan ini dengan mempersiapkan individu yang sangat berbakat untuk menjadi pakar yang sangat khusus dan profesional giat sepanjang hayat, yang mampu berfikir kritis, menyelesaikan masalah, analisis pasaran, dan kecerdasan perniagaan untuk melayani bukan hanya syarikat, di mana-mana peringkat industri mereka, tetapi juga untuk mencipta jenama mereka sendiri, dan mengembangkan pasaran khusus yang sesuai dengan kreativiti unik mereka dengan sempurna.

Beverly Hills Design Institute memupuk profesional dengan program berpusatkan pelajar dan teknik pengajaran inovatif yang memfokuskan pada hasil pembelajaran pelajar yang mengembangkan keyakinan, rasa kekitaan, dan tujuan.

Hasilnya, Beverly Hills Design Institute membentuk keluarga seniman, pereka, pencipta, dan pemimpin yang saling memberi kuasa dan berdedikasi untuk membawa kualiti, nilai, dan kemakmuran kepada masyarakat.

Lokasi

Lokasi
  • Beverly Hills

    Wilshire Boulevard,8484, 90211, Beverly Hills

    Soalan