Keystone logo
BESIGN The Sustainable Design School Penolong Pereka Sarjana Muda dalam Inovasi Lestari
BESIGN The Sustainable Design School

Penolong Pereka Sarjana Muda dalam Inovasi Lestari

Nice, Perancis

3 Years

Inggeris

Sepenuh masa

30 Jun 2024

Request earliest startdate

EUR 7,900 / per year *

Di kampus

* Yuran untuk Bukan EU/EEA dan untuk tahun pertama. Tahun ke-2 & ke-3: 10.600,00€/tahun | Yuran untuk EU/EEA untuk tahun pertama: 6.900€. Tahun ke-2 & ke-3: 10.600,00€/tahun. Biasiswa disediakan untuk pelajar antarabangsa.

pengenalan

Sertai Hari Terbuka kami pada 9 Mac - Daftar di sini

BESIGN The Sustainable Design School di Nice/Perancis ialah satu-satunya institusi pengajian tinggi di seluruh dunia yang mengaitkan Reka Bentuk secara sistematik kepada 17 Matlamat Pembangunan Lestari oleh Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu. Kami mengajar pelajar kami untuk bertindak untuk manusia dan untuk planet ini, menggunakan proses reka bentuk untuk menyediakan Inovasi yang mampan. Alumni kami memahami bahawa panggilan untuk peralihan yang mampan adalah isu global dan mengumpulkan komitmen penuh minda kreatif daripada latar belakang yang berbeza. Oleh itu, pendidikan di BESIGN The Sustainable Design School berpaksikan pedagogi di mana sains, seperti kejuruteraan, biologi, antropologi, sains sosial, kajian undang-undang, perniagaan, dan banyak lagi, bekerjasama dalam menangani masalah yang ketara. Penyelesaian yang dicadangkan adalah holistik, dengan mengambil kira kerumitan masyarakat manusia dan cabaran yang berkaitan dengan perubahan iklim.

Matlamat Program

Program Sarjana Muda kurikulum "Designer in Sustainable Innovation" di BESIGN The Sustainable Design School , membangunkan kemahiran asas anda untuk menjadi pereka profesional, menerima keperluan masa depan yang mampan. Program ini membangunkan domain reka bentuk produk, reka bentuk dalaman, reka bentuk sistem, pengangkutan, juga fesyen, dan reka bentuk grafik, sentiasa dengan tumpuan pada ekosistem baharu untuk masyarakat yang mempunyai nilai sosial dan membolehkan penggunaan yang dihormati.

Ijazah Sarjana Muda menyediakan pelajar untuk menjadi "Pembantu Pereka dalam inovasi mampan", atau memasuki ijazah Sarjana "Pereka dalam Inovasi Mampan".

Seluruh program memberi tumpuan kepada Reka Bentuk, Kelestarian, dan Kepemimpinan.

Rakan kongsi institusi kami

232415_232377_image-Feb-27-2024-12-18-53-8704-PM1.png

Biasiswa dan Pembiayaan

Kurikulum

Yuran Pengajian Program

Peluang kerjaya

Mengenai Sekolah

Soalan