Keystone logo
Berlin International University of Applied Sciences

Berlin International University of Applied Sciences

Berlin International University of Applied Sciences

pengenalan

Sebuah universiti di tengah-tengah Berlin - disambungkan secara antarabangsa dan global

Berlin International - University of Applied Sciences adalah universiti sains yang diiktiraf dan bukan keuntungan Jerman yang terletak di pusat Berlin. Kami bertekad untuk menawarkan pendidikan yang mencabar, inovatif dan berorientasikan amalan yang memajukan potensi akademik, kebudayaan dan linguistik pelajar kami dan menyediakan mereka untuk kerjaya antarabangsa dalam dunia global.

Dengan pelbagai badan pelajar dan staf akademik kami dari lebih daripada 48 buah negara dan 5 benua, universiti kami merangkumi kewarganegaraan dan menawarkan suasana belajar yang terbuka, interkultur dan inspirasi.

Universiti Antarabangsa Applied Sciences Berlin juga merupakan sebahagian daripada rangkaian universiti antarabangsa yang semakin berkembang termasuk universiti, kampus dan pusat akademik di Hong Kong, Istanbul, Washington DC, Rom, Lembah Silikon, Toronto, dan Batumi, dengan itu menawarkan peluang yang banyak untuk belajar dan pertukaran internship. Pelajar kami juga boleh menyertai pelbagai program Erasmus.

Program Sarjana Muda Bahasa Inggeris - Reka Bentuk dan Pentadbiran Perniagaan

Bahasa pengajaran dalam semua program pengajian adalah Bahasa Inggeris. Bagi pelajar yang masih perlu meluluskan Bahasa Inggeris mereka, kami menawarkan Program Persediaan Bahasa Inggeris. Di samping itu, untuk memajukan lagi peluang kerjaya antarabangsa, kursus bahasa ditawarkan sebagai kursus elektif.

Kualiti semua program kami telah dinilai secara positif dan diakreditasi oleh agensi ACQUIN yang diiktiraf oleh kerajaan.

Kenapa belajar di Berlin International?

 • Semua program dalam bahasa Inggeris
 • Pelaksanaan praktikal
 • Pembelajaran dalam kumpulan kecil
 • Sebahagian daripada komuniti global

Visi kami

Visi Berlin International University of Applied Sciences adalah untuk menyediakan pelajar dengan persekitaran pendidikan antarabangsa dan antara budaya yang berpusatkan pelajar untuk merangsang dan mengembangkan pertumbuhan intelektual mereka, kebijaksanaan, dan kreativiti. Staf akademik dan pentadbiran komited untuk membimbing para pelajar dan menyediakan mereka untuk kerjaya yang produktif dan kewarganegaraan yang bertanggungjawab dalam masyarakat global. BI bercita-cita menjadi salah satu universiti swasta utama di Jerman dari segi pengajaran antara budaya dan interdisipliner dan penyelidikan terpakai. Matlamat akademik kami termasuk komitmen terhadap penyelesaian berasaskan pengetahuan dan masalah sosial serta sumbangan kepada inovasi dan pembangunan dalam masyarakat. Di samping itu, BI menggalakkan pemahaman lintas budaya dan lintas negara menerusi kerjasama akademik antarabangsa dan projek bersama. Dalam hal ini, keuntungan dari hubungan erat dengan Rangkaian Pendidikan Global BAU, yang terdiri daripada lima universiti. Semua universiti di rangkaian ini berkongsi nilai teras integriti, rasa hormat, kecemerlangan, inovasi, dan tanggungjawab sosial. Sebagai sebuah institusi bebas dalam rangkaian ini, Berlin International - University of Applied Sciences mempunyai pernyataan misi individu sendiri dan profil akademik yang telah diterima oleh Senat Akademik.

Menjadi sebahagian daripada komuniti global

Pelajar dari 48 buah negara sedang belajar di Berlin International University of Applied Sciences. Berlin International adalah sebahagian daripada rangkaian global yang membolehkan pelajar melakukan perjalanan dan melanjutkan pengajian mereka di lokasi yang berbeza. Di samping itu, universiti mendapat manfaat daripada sejumlah besar kerjasama dengan universiti di seluruh dunia. Belajar di Berlin International menawarkan pelajar peluang unik untuk belajar di luar negara dan pengalaman belajar antarabangsa yang menyediakan mereka untuk kerjaya mereka dalam persekitaran kerja global.

Perangkaan

Fakta Antarabangsa Berlin

 • 70 kewarganegaraan berbeza sedang belajar dan mengajar di Berlin International
 • 66% pelajar kami adalah antarabangsa dan dari empat benua
 • 84% daripada tenaga pengajar kami telah belajar atau bekerja di universiti antarabangsa
 • 100% hubungan peribadi dengan Profesor dan Pensyarah

  Lokasi

  Lokasi
  • Berlin

   Salzufer,6, 10587, Berlin

   • facebook
   • instagram
   • twitter
   • linkedin

  Soalan