Keystone logo
Berea College

Berea College

Berea College

pengenalan

Berea College menawarkan pendidikan berkualiti tinggi kepada pelajar yang menjanjikan secara akademik dengan sumber ekonomi yang terhad. Ia memberikan setiap pelajar Biasiswa Janji Tuisyen sehingga tidak ada pelajar Berea yang pernah membayar tuisyen. Berea adalah kolej interracial dan coeducational pertama di Selatan dan secara konsisten berada di antara kolej seni liberal terkemuka di negara ini.

Pengalaman pendidikan Berea memberi pelajar pengetahuan dan kemahiran untuk menavigasi dunia dengan jayanya. Kolej ini menyediakan persekitaran pembelajaran yang mencabar namun menyokong. Sama ada di kelas, menghadiri Konvokesyen, magang, belajar di luar negara, atau menghubungkan kerja dengan tujuan akademik, pengalaman pendidikan benar-benar tidak seperti yang lain. Pelajar mempunyai peluang pembelajaran berdasarkan dan pengalaman di dalam dan di luar kelas.

Pengalaman Berea memupuk potensi intelektual, fizikal, estetika, emosi, dan kerohanian dan dengan kekuatan untuk membuat komitmen yang bermakna dan menerjemahkannya menjadi tindakan.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Berea

    Chestnut Street,101, 40403, Berea

    Soalan