Keystone logo
Beloit College Pengajian Mediterranean Purba, BA
Beloit College

Pengajian Mediterranean Purba, BA

Beloit, Amerika Syarikat

0 Years

Inggeris

Sepenuh masa

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Di kampus

pengenalan

Selidiki sendiri narasi dari dan tentang dunia Yunani-Rom: literatur, mitologi, bahan tetap, dan bahasa mereka. Tanya siasat teka-teki yang masih belum dapat diselesaikan dan tidak dapat diselesaikan, dari rawatan perubatan kuno hingga pertempuran gladiator. Gunakan kreativiti dan kemahiran analitik anda untuk mencadangkan penyelesaian baru untuk teka-teki tersebut.

Mempelajari cara menyelesaikan teka-teki yang hilang sebahagian besar kepingannya mengembangkan kemahiran yang unik dan serba boleh. Kami menggabungkan analisis data dengan penyelesaian masalah di luar kotak, menterjemahkan ketepatan dengan komunikasi kreatif, dan membaca dekat dengan penyelesaian masalah yang imaginatif. Kemahiran ini penting untuk pelbagai bidang kerjaya. Alumni kami telah memasukkan "GLAM" mereka ke dalam pemerintahan, hukum, bisnis, pemasaran, reka bentuk web, manajemen, dan pendidikan, untuk beberapa nama.

Program kami khas kerana kami tidak hanya mengambil berat tentang masa lalu dan kaitannya dengan masa kini. Mempelajari zaman purba Mediterranean membantu kita melihat dan menyoal siasat nilai, prasangka, dan prasangka masa kini. Sifat kreatif yang asasnya disiplin ini memberi kita alat untuk berfikir secara berbeza tentang hari esok dan membuat struktur dan penyelesaian baru yang menjadikan dunia kita tempat yang lebih adil dan saksama.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Mengenai Sekolah

Soalan