Keystone logo
Beloit College

Beloit College

Beloit College

pengenalan

Selama lebih dari 50 tahun, Beloiters telah menggunakan dunia di sekitar kita sebagai kelas. Beloit College melibatkan kepintaran, imaginasi, dan rasa ingin tahu para pelajarnya, memberi mereka kemampuan untuk menjalani kehidupan yang penuh dengan pencapaian tinggi, tanggungjawab peribadi, dan sumbangan masyarakat dalam masyarakat yang pelbagai. Penekanan kami pada perspektif antarabangsa dan interdisipliner, penyatuan pengetahuan dengan pengalaman, dan kerjasama erat antara rakan sebaya, profesor, dan kakitangan melengkapkan pelajar kami untuk mendekati masalah kompleks dunia secara beretika dan bijaksana.

Kami yakin orang belajar dengan terbaik dengan melakukan. Di 50+ jurusan, program inovatif, dan sumber daya kampus kami, Beloit memastikan pelajar mempunyai setiap peluang untuk membina resume yang kuat dan menyumbang kepada komuniti kami yang lebih luas.

Disertakan dalam setiap pengalaman di Beloit adalah peluang bagi para pelajar untuk menjadi komunikator yang efektif, penyelesai masalah kreatif, kolaborator produktif, dan tangkas dari segi intelek dan profesional.

Komuniti erat Beloit bermaksud dasar terbuka, lebih banyak mentor daripada maskot, sokongan untuk orang dari pelbagai latar belakang, tradisi yang berjalan jauh, dan hubungan yang tidak dijangka dengan orang dan tempat di luar kampus.

English Language Requirements

Sahkan penguasaan bahasa Inggeris anda dengan Ujian Bahasa Inggeris Duolingo! DET ialah ujian Bahasa Inggeris dalam talian yang mudah, pantas dan berpatutan yang diterima oleh lebih 4,000 universiti (seperti ini) di seluruh dunia.

Lokasi

  • Beloit

    College Street,700, 53511, Beloit

    Soalan